Garo ab - inköpare

Garo ab - inköpare

Vill du arbeta på ett tillväxtföretag med siktet inställt på framtiden?
- Då har vi ett spännande jobb i ett starkt team!

I rollen som inköpare rapporterar du direkt till inköp- och logistikdirektören där du blir en viktig del i Garo AB:s försörjningskedja. Du kommer att ingå i ett team med ca sju personer med eget ansvar för vissa leverantörer. Våra leverantörer finns i Europa vilket innebär att resor i viss omfattning ingår i tjänsten. För att lyckas behövs kombinationen kunskaper inom inköp och logistik, förhandlingsvana samt en vinnande personlighet som skapar bra samarbete och trygga kontakter både internt och externt.

Arbetsuppgifter:
  • Att tillse att utvalda leverantörer lever upp till GARO:s förväntningar och krav.
  • Utforma och förhandla avtal.
  • Att representera inköpsavdelningen i GARO:s olika produktråd samt utvecklingsprojekt.
  • Projektleda utvalda projekt inom ditt område.
  • Självständigt arbeta med leverantörsutveckling.
  • Operativt hantera interna och externa beställningar i vårt affärssystem AX.
  • Ansvara för analys av inköpsorderförslag, prognoshantering och leveransbevakning.
Vem är du?

Vi söker dig som har stor vana vid att göra affärer. Du har utbildning inom inköp- och/eller teknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också erfarenhet inom avtalsrätt och är en rutinerad förhandlare. Förutom dina kunskaper och erfarenheter värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du är analytisk med ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig naturligt och utan svårigheter i tal och skrift både på svenska och engelska.

-Är detta en möjlighet för dig? Välkommen med din ansökan! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom GARO organisationen.

I denna rekryteringen samarbetar Garo AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".