Garo ab - hr specialist

Garo ab - hr specialist

GARO bolagen växer och nu utökar vi HR avdelningen med en

HR specialist

Du kommer att bli en viktig faktor i bolagets fortsatta utveckling och tillväxt. Som HR Specialist på GARO får du ett tydligt ansvarsområde och ingår i företagets team inom HR. I den här rollen kommer du vara personalansvarig för ett av våra dotterbolag med ca 80 anställda. Du kommer också ingå i ledningsgruppen för dotterbolaget.

Som HR specialist hos oss arbetar du med samtliga områden inom HR - allt från rekrytering, implementering av nya processer och till avslut. Uppdraget innebär även att dina kunskaper inom lönehantering och avtal blir viktiga, då du har ansvar för lönerna inom ditt ansvarsområde. Exempel på några av dina arbetsuppgifter:
  • HR-administration vid nyanställningar, avslut, lönebearbetning och arvode, förmåner och ersättningar, HR-system med mera.
  • Tillsammans med HR-chef driva, effektivisera samt utveckla nya och befintliga arbetssätt.
  • Arbeta med de löpande aktiviteterna under HR-året, till exempel medarbetarsamtal, stöd till chefer vid rekryteringsprocesser, lönerevision med mera.
  • Ge support och rådgivning till medarbetare i löpande HR-frågor.
  • Att vara stöd till chefer i olika HR-frågor.
  • Driva arbetsmiljöarbetet.
  • Driva arbetet kring värderingar och företagskultur.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Gnosjö och du rapporterar till HR chefen.

Vem är du?

För att du ska lyckas i den här tjänsten ser vi att du har en bakgrund och erfarenhet inom HR. Vi ser även positivt på utbildning såsom avslutad PA-utbildning eller liknande. Du bör ha minst 5 års yrkeserfarenhet av generella HR frågor inklusive rekrytering och arbetsrättsliga frågor. Du har även erfarenhet av lönekörning, tidsrapportering och sedvanliga lönerelaterade arbetsuppgifter. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat i AGDA eller Konteks system.

Vi söker en driven och initiativtagande person som är noggrann med detaljer. Du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi tror att du är en lösningsorienterad person som får saker ”att hända”. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar och hantera många olika kontaktytor och arbetsuppgifter. Du inger förtroende och har ett prestigelöst förhållningssätt. Framförallt ser du fram emot att vara med på företagets fortsatta tillväxt och utveckling.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se, vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2017 MSEK 796 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.