Junior art director - garo ab

Junior art director - garo ab

Vill du bidra till att utveckla och stärka GAROs varumärke?

Vi söker dig som är en kreativ och driven junior Art Director till vår marknadsavdelning och som vill vara med och skapa unik och effektiv kommunikation.

Som junior Art Director och kreatör på GARO är du med och tar fram konceptidéer, arbetar med produktion inom både traditionella och nya kanaler. Du ingår i vårt mindre team och kommer jobba med innehåll för alla länder där vi verkar.

Vem är du?
Du brinner för digital kommunikation och marknadsföring. Som person är du inspirerande, stilsäker och uppdaterad. Du är troligen i början av din karriär och söker ett företag där du får chansen att utvecklas med eget ansvar och möjligheten att få arbeta både självständigt och i team.

Vi söker dig som är engagerad, kommunikativ, nyfiken och kreativ. Som person är du lättsam och social och du gillar att jobba tillsammans med andra funktioner inom företaget samt externa samarbetspartners. Din kreativitet kombineras av ett noggrant och lösningsorienterat arbetssätt. Ditt genuina intresse för marknadsföring och kommunikation gör att du alltid hänger med i utvecklingen och uppmärksammar de senaste digitala trenderna.

Utbildning och erfarenhet
För rollen behöver du goda kunskaper i InDesign, Photoshop och PowerPoint. Du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk design eller likande. Vidare ser vi gärna att du är tryckssakskunnig och har arbetat med likande arbetsuppgifter sedan tidigare med en stor vilja att utvecklas inom branschen. Rollen kräver att du skriver och talar flytande svenska och engelska.

Arbetsuppgifter
  • Som junior Art Director arbetar du med allt från koncept till produktion av vårt visuella språk, både i tryckt och digitalt media.
  • Du kommer att arbeta brett med båda våra affärsområden, GARO E-mobility och GARO Eletrification.
  • Du samarbetar med andra kreatörer och designer hos externa partners så som reklam- och webbyråer.
  • Du arbetar kreativt från idé till lansering och får vara med och påverka framtida guidelines och koncept.
  • Du är med i processen att skapa, producera och uppdatera guidelines, annonser/banners, webbsidor, produktkataloger, förpackningar, säljblad, eventmaterial, presentationer, logotyper etc.
  • Vi ser gärna att du har intresse och grundläggande kunskap av såväl fotografering som bildskapande, då enklare fotograferingsuppgifter kommer att vara aktuellt.
Har vi fångat ditt intresse? Det hoppas vi!

En sak till! Vi vill att du bifogar 2-3 arbetsprover med din ansökan.

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, E-mobility, Projekt, och Tillfällig el. Koncernen har ca 500 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".