Gårö Plåtprodukter AB - KVALITETSANSVARIG

Gårö Plåtprodukter AB - KVALITETSANSVARIG

Vi är stolta underleverantörer till en rad intressanta varumärken som uppskattar vår syn på kvalitet och leveranssäkerhet.

Söker du företaget med ett personligt engagemang och viljan att ligga steget före?

Är kvalitetssäkring något du brinner för?
Då kan du vara den vi söker.


På Gårö Plåtprodukter drivs vi av möjligheten att utveckla våra kundrelationer genom effektiv produktion med högt tekniskt kunnande. Vi har en stark utveckling och ser stora möjligheter för samma utveckling i framtiden. Vi är stolta underleverantörer till en rad intressanta varumärken som uppskattar vår syn på kvalitet och leveranssäkerhet.

Som Kvalitetsansvarig hos oss blir ditt fokus att leda, samordna och fortsatt utveckla vårt kvalitetsarbete. Du har en medarbetare i ditt team som arbetar aktivt med fokus mot de interna processerna. I ditt dagliga arbete har du ett tätt samarbete med kunder och leverantörer samt interna funktioner som försäljning, teknik och produktion. Vi ser gärna att du är delaktig redan i offertstadiet med kund då du bedömer kravdokument, föreslår kvalitetssäkrande aktiviteter som du sedan driver vid genomförande och uppföljning av nya affärer. Du ansvarar för vårt kvalitetledningssystem och ser till att vi uppfyller kraven i ISO9001. Vårt affärssystem är Monitor.

I kontakten med befintliga kunder och leverantörer arbetar du med uppföljning och hanterar bl a reklamationer samt gör proaktiva insatser för att kvalitetssäkra samarbetet. Tjänsten är operativ och vi vill att du deltar aktivt i företagets arbete med ständiga förbättringar och satsning med högt fokus på kvalitet. Du sitter med i vår ledningsgrupp.

Vi erbjuder en modern arbetsplats i ett gott gäng med blicken framåt!

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industrin. Har du tidigare arbetet inom plåtbranschen är det en stor fördel. Kanske arbetar du som Kvalitetstekniker idag och känner dig redo att ta nästa steg.

Du är en lagspelare som är van att ta initiativ och driva framåt. Din goda kommunikativa förmåga både internt och externt värdesätter vi högt. Ett flexibelt förhållningssätt är viktigt att ha för att trivas i denna roll.

Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Gårö Plåtprodukter med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 072-549 03 00. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se senast 5 april.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 5 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gårö Plåtprodukter AB bildades 1998. Vi verkar i Gnosjöandans mittpunkt. Vi bearbetar tunnplåt i form av stansning, bockning, pressning, svetsning och montering. Materialen består till största del av stålplåt, rostfritt och aluminium. Med vår moderna maskinpark och kompetenta medarbetare är vi mycket flexibla och kan serva våra kunder med högsta kvalitet och leveranssäkerhet. Vi är dagsläget 110 medarbetare och omsätter ca 170 milj. Läs mer på www.gppab.se