Resemontör till företag i Hillerstorp

Resemontör till företag i Hillerstorp

Är du praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse? Då är detta tjänsten för dig! Galvanoservice söker just nu två stycken montörer/hantverkare.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som resemontör kommer du delvis att arbeta med montage i produktionen samt kapa plastbitar som sedan svetsas ihop till ett kar. De arbetar med PP- och PE-plast. Produkterna går genom ett flöde i tillverkningsprocessen, där du kommer att vara en del av hela flödet. Stor del av rollen är service och underhåll ute hos befintliga kunder, samt installation av produkter. Det blir endel resor i närområdet men det kan även bli lite längre resor till t.ex. Norge.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot teknik/hantverk/fordon
  • Svenska
  • Körkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenheter av svets och bearbetning
  • Truckkort
  • Montagebakgrund
För att passa in i rollen ser vi att du är en person som är tekniskt intresserad, frågvis och ha bra samarbetsförmåga. Vi ser också att du är finurlig, social och har ett gott kundbemötande.

Villkor

Arbetstider:Dagtid
Placeringsort: Hillerstorp
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse
Befattning: Visstid 6 månader med god chans till förlängning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Galvanoservice är ett helägt dotterbolag till Schlötter, som är en tysk koncern. Schlötter säljer färdiga lösningar för kemiska processer, där Galvanoservice producerar produkterna i sin fabrik. Fabriken har nyligen flyttat till Hillerstorp och behöver nu förstärkning, då de i dagsläget är tre stycken på plats i fabriken. Galvanoservice producerar mycket i plast så som olika kar där själva förädlingen äger rum. De arbetar även med svetsning i stål för att bygga ramar bland annat.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.