Axelent AB - Konstruktör/Produktutvecklare

Axelent AB - Konstruktör/Produktutvecklare

Axelent växer och vi behöver nu förstärka vår R&D-avdelning med konstruktörer/produktutvecklare.

Hos oss har du eget ansvar för ditt dagliga arbete och du har en stor möjlighet att påverka din personliga utveckling. Vi är en liten avdelning som jobbar tätt tillsammans, och där varje person ansvarar för sina egna projekt. I projekten har du ofta ett nära samarbete med produktion, inköp och våra leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och design.
Som person är du engagerad, driven och tycker att teknisk problemlösning är bland det roligaste som finns. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och har en god social och kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Det är en fördel om du har du några års arbetslivserfarenhet av produktutveckling och konstruktion. Meriterande är om du har god materialkännedom, med tyngdpunkt på plast och zink, tillsammans med kunskap inom olika tillverkningsmetodiker. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Program du behärskar
Vi kör Solidworks ihop med Enovia.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete med ett stort eget ansvar.

Stora möjligheter till din personliga utveckling, men också delaktighet i att utveckla avdelningens organisation och rutiner.

Vi är ett gott gäng med högt i tak och stor arbetsglädje! Välkommen att bli en av oss!

Mer information

För frågor kontakta HR Manager Cecilia Davidsson cecilia.davidsson@axelent.se 0370 - 37 37 58

» Ansök snarast via www.axelent.se/lediga-jobb

Vi anställer löpande.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 10 aug (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt fokus på Finnveden Säljkraft är att genom olika insatser maximera försäljningen hos företag oavsett bransch. Vi utvecklar organisationer, ledare och medarbetare via våra fyra affärsområden Rekrytering, Utbildning, Media och Drivkraft. Tillför energi och kraft där du mest & bäst behöver den. Med en stark tillväxt är vi nu tolv medarbetare i teamet.