FAMECO Group AB - KVALITETSTEKNIKER med teamledande ansvar

FAMECO Group AB - KVALITETSTEKNIKER med teamledande ansvar

Fameco Group är mitt i ett spännande förändringsarbete som redan ger goda resultat och stark tillväxt!

Vill du driva och leda ett mindre kvalitetsteam med god laganda där det finns stora möjligheter till påverkan och personlig utveckling?

Läs vidare...Det kan vara just DIG vi söker!

Fameco Group har sin historia och bas i tillverkning av plåtkomponenter och rullgängade detaljer samt tillverkning och "trading" av fästelement. Under de senaste åren har många manuella processer automatiserats och med personalens medverkan går bolaget allt mer mot "lean production" och kontinuerligt förbättringsarbete. Efter en längre period av tuffare konkurrens och utmaningar ser Fameco redan en mycket postiv effekt av det förändringsarbete man är mitt i.

Med Dig i laget förstärker vi vårt kvalitetsteam på logistikcentret i Hillerstorp. Du blir teamledaren som driver och leder det operativa kvalitetsarbetet i nära samarbete med Kvalitetschefen. Fokus ligger på bl a kontroll av egentillverkade och sourcade produkter från i huvudsak Asien och Europa. Största kundgrupperna finns inom fordonsindustrin och professionella utomhusprodukter. Vi genomför mottagningskontroller, uppmätningar av artiklar, utfärdar och följer upp avvikelsrapporter, framtagning av 8D rapporter till våra leverantörer, PPAP / utfallsprover osv. Tillsammans med dig är vi tre kvalitetstekniker i Hillerstorp. Du för ett tätt samarbete med ytterligare två kvalitetstekniker vid vår tillverkningsenhet i Skillingaryd. Du sammanställer och arbetar aktivt med nyckeltal där uppföljning och strategiskt samspel med vår Kvalitetschef/SQA blir ett viktigt stöd för dig.

Tjänsten är operativ och vi ser gärna att du deltar aktivt i vårt arbete med ständiga förbättringar. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få stora möjligheter att påverka och forma tjänstens långsiktiga karaktär! Vi erbjuder en mångfacetterad roll i ett företag i ständig utveckling och stark tillväxt i internationell miljö.

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från kvalitetsarbete. Har du arbetat i en bransch med ganska hårt kravställande kunder är det en stor fördel. Du bör gilla ett högre tempo där aktiviteter mot förbättringsarbete finns med som en naturlig del. Vi uppskattar dina kunskaper och ditt intresse för optimering av flöden och rutiner. Du har en coachande approach som stödjer och motiverar andra att känna ett naturligt engagemang. Du hanterar engelska språket då företaget verkar internationellt

Din goda kommunikativa förmåga både internt och externt värdesätter vi högt. Egenskaper som strukturerad och noggrann är självklar att besitta i denna roll men vi vill också betona vikten av flexibilitet och prestigelöshet.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig faktor i Famecos utveckling. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Fameco Group med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson, 0725-49 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.se . Vi arbetar med löpande urval.

"Våra lösningar, håller för morgondagen. Och du slipper framtida återvändsgränder"

Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gnosjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 5 aug 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fameco Group är en global leverantör av högkvalitativa fästelement, plåt-, och trådkomponenter jämte service och tjänster och bland kunderna märks ett flertal stora välkända industrikoncerner. Fameco Group omsätter idag ca 340 miljoner varav mer än 50 % går på export och har idag totalt 110 anställda i Mölndal, Skillingaryd och Hillerstorp. www.fameco.se