Axelent engineering ab - produktionstekniker

Axelent engineering ab - produktionstekniker

Är du en kreativ och kvalitetsmedveten person som vill vara med och utveckla kundspecifika processer och produktionflöden? Just nu har vi på Axelent Engineering Grp många spännande projekt på gång och behöver förstärka vårt team med en produktionstekniker. Placeringsort är i Huskvarna, Hillerstorp eller Gislaved.

Vem du är

Vi söker dig som har produktionstekniskt bakgrund och gärna några års erfarenhet som produktionstekniker. Du ska trivas med att utveckla processer och produktioner samt hitta nya lösningar för flöden inom tillverkande industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av LEAN och 5S. Extra meriterande är om du kan rita layouter i CAD, men inget krav.

Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är ett krav och kunskaper i engelska är meriterande.

Vad vi på Axelent Engineering Grp erbjuder

Som produktionstekniker hos oss har du stor möjlighet till egen utveckling. Arbetsuppgifterna består i grunden av att bygga upp produktionsflöden från start hos våra kunder, samt att medverka i projekt gällande produktionsoptimeringar. Utöver det finns möjlighet att jobba med utvecklingsprojekt gällande robot då vi har samarbetsavtal med två av de större aktörerna på marknaden.

För oss är medarbetarens kompetens och välmående en nyckelfaktor för våra fortsatta framgångar. Därför är det väldigt viktigt för oss att skapa en arbetsplats där individen trivs med kollegor och arbetsuppgifter, samt att det alltid ska finnas utsikter för att växa ytterligare om viljan finns. Vi har en stor spännvidd på arbetsområden vilket ger goda möjligheter till kompetensmässig och professionell utveckling.

Hos oss kommer du, tillsammans med motiverade och engagerade kollegor, utveckla spännande och innovativa tekniklösningar för framtiden. Du blir en del av en framgångsrik koncern med en stark framtidstro. Välkommen att bli en av oss!

Vilka är vi?

Axelent Engineering Grp ett innovativt kompetensbolag inom PLM, automation, produktion och produktutveckling. Vi levererar ingenjörstjänster och produkter åt tillverkande företag. Företaget har fyra huvudsakliga verksamhetsområden: Specialmaskiner/robotlösningar, Standardmaskiner, Ingenjörstjänster och Mjukvaror. Kunskapen kring produktframtagning, produktion och automationslösningar har gjort att vi idag har ett unikt erbjudande på marknaden. Vi lever som vi lär och samarbetar med några av landets ledande varumärken.

Vår verksamhet växer hela tiden och idag tillhör vi ett av regionens största kunskapsföretag.

Bland våra kunder återfinns flera av Sveriges största och framgångsrikaste industriföretag. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen är vi ca 80 medarbetare.

Axelent Engineering finns representerade i Gislaved, Hillerstorp, Huskvarna och Göteborg. I Axelent Engineering Grp ingår Axelent Engineering AB, HSM AB (Hillerstorps specialmaskiner), Axelent Industriteknik AB samt Axelent Software Solutions AB.

» Ansök snarast via www.axelentengineering.se/jobb

Vi anställer löpande

För frågor kring tjänsten: Kontakta Tommy Västerek, 0371-58 37 63, Axelent Engineering AB eller Cecilia Davidsson (HR), Axelent AB, 0370-37 37 58.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Create reality before it happens

Axelent Engineering levererar tjänster och produkter inom automation. Företaget har tre huvudsakliga verksamhetsområden: Specialmaskiner/robotlösningar, Design och PLM. Complete Design by Axelent Engineering innebär ett helhetsåtagande från första skiss till produktionsoptimerad och färdig produkt. Axelent Engineering är partner till Dassault Systèmes, världsledande på lösningar inom 3D och PLM.
Kunskapen kring maskintillverkning, automationslösningar och Complete design har gjort att vi idag samarbetar med några av landets ledande varumärken inom Automation och konsumentprodukter. Vår verksamhet växer hela tiden vidare och idag tillhör vi ett av regionens största konsultföretag. Våra kunder består av tillverkande företag där man ser automatisering av produktionen som en avgörande konkurrensfördel.