Axelent ab - ressugen montör

Axelent ab - ressugen montör

Vill du arbeta i en spännande organisation som är under stark tillväxt? Vill du vara en del av ett gott gäng i Axelent Safe-X? Vi fortsätter att växa och söker därför förstärkning till vårt team för montage av lägenhetsförråd.

Om arbetet
Som resande montör hos Axelent Safe-X arbetar du med montage av projekt för lägenhetsförråd ute hos våra byggkunder. Tillsammans med projektledare går du igenom veckans projekt. Du ansvarar för färdigställande av tilldelat projekt inom utsatt tid. Detta kräver en tät och tydlig kommunikation med både kundens representant och andra hantverkare på arbetsplatsen, men också dina kollegor och arbetskamrater på Axelent Safe-X.

Om dig
Vi söker dig som gillar utmaningar och har ett driv och engagemang i det du tar dig för. Du har erfarenhet av byggbranschen el motsvarande. Du kanske har arbetat som snickare några år och vill söka nya utmaningar? Körkort är ett krav då du har en egen montörsbil att resa i och ansvara för.
Som person kännetecknas du av servicekänsla och god kommunikationsförmåga. Du är ansvarsfull och trivs med att jobba självständigt.

Sök nu!
För frågor kontakta HR Manager Cecilia Davidsson cecilia.davidsson@axelent.se 0370 - 37 37 58

» Ansök snarast via www.axelent.se/lediga-jobb. Vi anställer löpande.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.


Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem och kabelstegar. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager, förråd och kabelförläggning. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 56 försäljningskontor världen över.