Axelent ab - hemmakär automationstekniker/plc-programmerare

Axelent ab - hemmakär automationstekniker/plc-programmerare

Axelent växer och vi behöver nu förstärka organisationen med ytterligare en tekniker. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, maskiner och din familj. Du kommer nämligen vara placerad hos oss i Hillerstorp så därför söker vi dig som bor i närheten och tycker om att ha en fast arbetsplats att åka till.

Om tjänsten

Vi har en hög nivå av automation och använder mycket av den senaste tekniken vilket gör att vi kan erbjuda en både spännande, utvecklande och utmanande tjänst.
I rollen som automationstekniker hos oss jobbar du både med felsökning och förbättringar av vår produktionsutrustning. Du kommer även delta i gruppen för framtagning av ny produktion/automationsutrustning och blir därför en nyckelspelare i vår organisation.

Om dig

Du har utbildning och erfarenhet som tekniker/elektriker/PLC-programmerare eller motsvarande. Vi vill att du självständigt planerar ditt arbete och arbetar mot uppsatta mål. Du är en person som är noggrann, har ordningssinne och känsla för hög service.

Det är meriterande om du har erfarenhet från svets-, tråd- och rörindustrin.

För att lyckas med rollen som automationstekniker hos Axelent ser vi att du har gymnasieutbildning, gärna inom el / teknik / data. Har du också arbetat som elektriker eller programmerare inom automation är detta meriterande. Vidare ska du vara en ordningsam person som trivs med att vare en lagspelare.


Mer info


Tjänsten innefattar heltid och det kan även förkomma viss beredskapstjänstgöring. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Datavana är ett krav.

» Ansök via axelent.se/lediga-jobb
Sista ansökningsdag är 14/8!

Vi går igenom urvalet löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta:

HR chef
Cecilia Davidsson

0370-37 37 58
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.


Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 58 försäljningskontor världen över.