Axelent AB - Konstruktör/Produktutvecklare

Axelent AB - Konstruktör/Produktutvecklare

Axelent växer och vi behöver nu förstärka vår R&D-avdelning med konstruktörer/produktutvecklare

Hos oss har du eget ansvar för ditt dagliga arbete och du har en stor möjlighet att påverka din personliga utveckling. Vi är en liten avdelning som jobbar tätt tillsammans, och där varje person ansvarar för sina egna projekt. I projekten har du ofta ett nära samarbete med produktion, inköp och våra leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och design.
Som person är du engagerad, driven och tycker att teknisk problemlösning är bland det roligaste som finns. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och har en god social och kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Det är en fördel om du har du några års arbetslivserfarenhet av produktutveckling och konstruktion. Meriterande är om du har god materialkännedom, med tyngdpunkt på plast och zink, tillsammans med kunskap inom olika tillverkningsmetodiker. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Program du behärskar
Vi kör Solidworks ihop med Enovia.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete med ett stort eget ansvar.

Stora möjligheter till din personliga utveckling, men också delaktighet i att utveckla avdelningens organisation och rutiner.

Vi är ett gott gäng med högt i tak och stor arbetsglädje! Välkommen att bli en av oss!

Mer information

För frågor kontakta HR Manager Cecilia Davidsson 0370 - 37 37 58

» Ansök snarast via www.axelent.se/lediga-jobb

Vi anställer löpande.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.


Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem och kabelstegar. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager, förråd och kabelförläggning. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 56 försäljningskontor världen över.