Ställartalang Plast, DaloLindén, Gnosjö

Ställartalang Plast, DaloLindén, Gnosjö

Nu söker vi dig som är, alternativt vill utvecklas till, en ställare av formsprutande plastmaskiner, till vår fabrik i Gnosjö.

Som ställare hos oss ingår du i ett team med erfarna ställare som tillsammans ansvarar för produktionen i maskinparken.

Avdelningen har en hög automationsgrad med en robot vid varje maskin och arbetet består av allt från kvalitetskontroller till verktygsbyten. Ställare hos oss utför även enklare underhåll på våra formverktyg och i vår maskinpark.

Då erfarenhetsgraden är hög bland dina kollegor så passar denna tjänst även dig som har som mål att bli ställare inom plastindustri. Rollen skulle kunna passa dig med ställarerfarenhet från andra branscher eller dig som har ett par års erfarenhet som operatör inom plastbranschen och känner att du har den tekniska förmåga som krävs för att klara ställaryrket.

Vi tittar väldigt mycket på dina personliga egenskaper och även om det är meriterande för arbetets utförande att ha erfarenhet från maskinställ, programmering och robotar m.m. är det fortfarande de personliga egenskaperna som är av yttersta vikt i vårt urval.

Det finns endast dagskift på DaloLindén i Gnosjö och i produktionen tillverkas endast koncernens egna produkter.

Arbetet sker i en modern maskinpark och även om flera av produkterna är traditionella så sker det en ständig utveckling av sortimentet.

Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att AktivBemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är DaloLindén som slutligen anställer en person.
Mer info
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dalolinden.se/
Sista ansökningsdag 27 apr (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DaloLindén AB är en husgerådskoncern som finns i Motala, Gnosjö och Värnamo. Koncernen producerar tidlösa, funktionella och smarta produkter till hem, kök och badrum. Idag har DaloLindén AB 65 anställda varav 19 personer i Gnosjö.

Aktiv Bemanning i Småland är ett lokalt auktoriserat bemanningsföretag i Värnamo. Vi tillhandahåller tjänsterna rekrytering, hyrrekrytering och bemanning. Som en del i Aktivgruppen så kan vi även erbjuda våra företagskunder truckutbildningar, outsourcinglösningar och möjligheten att hyra kontor och/eller produktions-/lageryta.