Ekonomiassistent med erfarenhet av Jeeves till uppdrag

Ekonomiassistent med erfarenhet av Jeeves till uppdrag

Om kunden
Är du ekonom och redo för nästa spännande utmaning? Till ett internationellt bolag söker vi en erfaren ekonomiassistent till ett spännande uppdrag! Uppdraget, med start relativt omgående, är på heltid och kommer initialt löpa 6 månader. Tjänstens placering är på bolagets kontor i Gnosjö-området.

Arbetsbeskrivning
Då bolaget står inför en organisationsförändring uppstår behov av en tillfälligt behov av en ekonomiassistent. I din roll som ekonomiassistent kommer du att vara behjälplig med fakturering, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt avstämningar. Du tillhör en mindre ekonomifunktion och rapporterar till ekonomichefen.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av affärssystemet Jeeves. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift och känner dig bekväm i Excel. Har du erfarenhet från tillverkande företag är det meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en noggrann och strukturerad person som med stort engagemang tar sig an nya arbetsuppgifter. Du är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan
Är det dig vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Gnosjö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (49 dagar kvar)