Skyhill AB söker gruppchef inom arkitektur

Skyhill AB söker gruppchef inom arkitektur

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap, arkitektur och trivs i en miljö där man har kundfokus som en grundpelare?

Om Tjänsten
Som gruppchef inom arkitektur är du ansvarig för Skyhills projekteringsavdelning och dess arbete. Du kommer att ingå i Skyhills ledningsgrupp. I rollen som gruppchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att bland annat planera, samordna, genomföra, resursallokera samt arbetsleda inom gruppen. Som gruppchef kommer du ha en ledande och utvecklingsfokuserad roll inom Skyhills projekteringsverksamhet och dess medarbetare. Du kommer även att ha kontakt med kunder och skapa anbud inför projekt.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från ledande position med personalansvar
  • Arkitektexamen från teknisk högskola/universitet
  • Yrkeserfarenhet som arkitekt ses som meriterande
  • Erfarenhet inom projektering
  • Goda kunskaper inom Autocad samt Revit eller motsvarande program
  • God kunskap om svenska branschregler, lagar och normer. Bl.a. BBR, AMA - beskrivningsverktyg samt ABK 09, AB 04, ABT 06
  • Certifiering som kontrollansvarig enligt PBL ses som meriterande
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket
Om dig
Vi ser att du är en person som jobbar med hjärtat samt är nyfiken och öppen för att lära dig. Du ska ha ett stort intresse för att sätta kunden i fokus i en konsultativ roll. Du är en tekniskt kunnig arkitekt, med ett stort intresse för hela byggprocessen och du intresserar sig för tekniska system såsom luftbehandling, rör, el etc. Om du är ute efter en varm arbetsplats som jobbar med hjärta, så har du hittat hem.

Om Skyhill AB
Skyhill växer kontinuerligt och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talangfulla medarbetare som vill framåt. Skyhill sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i samarbeten. Skyhill älskar projektledning och arkitektur, samt har en vision att vara det arkitektur- och teknikkonsultföretag i Sverige som skapar mest värde åt sina kunder.
Vi är helt enkelt bättre arkitekter för att vi är projektledare, och vi är bättre projektledare för att vi är arkitekter.

Kontaktuppgifter
I den här processen kommer Skyhill AB att kontakta aktuella kandidater. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Tülay Carlsten via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Arkitektur, Arkitekt, gruppchef, Skyhill, Byggnader, projektering, Projektledare, Arkitektexamen, PBL, AutoCad, BBR, AMA, Stadsplanering, Byggprocesser, fysisk planering
Mer info
Område Gnesta
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.