Lagerarbetare till Gnesta

Lagerarbetare till Gnesta

Randstad är ett av Sveriges största bemanningsföretag med kunder inom alla yrkesområden. Vi fortsätter att växa och nu söker vi lagerarbetare till Gnesta. Har du erfarenhet inom detta område eller känner att det är någonting du verkligen skulle vilja arbeta med så tveka inte på att skicka in en ansökan till oss!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbetar ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Gnesta

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom ett lager. Som Lagermedarbetare kommer du plocka och packa ordrar. Arbetet är varierande och stundvis innebära högt tempo. Arbetet innefattar bland annat rapportering och dokumentering och det är därför viktigt att du är van datoranvändare samt behärskar det svenska språket mycket väl. På Randstad finns oändligt med möjligheter och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda det bästa sett till trygga och säkra arbetsmiljöer och att våra konsulter trivs och är stolta över att representera Randstad. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra truck.

Kravprofil
  • Ha mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
  • Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
  • Körkort och tillgång till egen bil är ett krav
  • Meriterande om du har truckkort eller erfarenhet utav att köra truck
  • Fördel är också om du bor i Gnesta, Järna eller Mölnbo.
Som person är du flexibel och självgående. Du trivs i ett högt tempo och tar stort ansvar samt trivs med att arbeta enligt tydliga direktiv. Du har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten.

Om anställningen

Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om sex månader. På grund av arbetsplatsens geografiska läge krävs att du har körkort och tillgång till bil om du inte är bosatt i närheten av Gnesta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2019-01-20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Robin Öhman, robin.ohman@randstad.se
Mer info
Område Gnesta
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.