Ekonom Kontorsadministratör Affärsutvecklare

Ekonom Kontorsadministratör Affärsutvecklare

Vi söker snarast en erfaren ekonom/kontorsadmin/affärsutvecklare på heltid till vårt nuvarande kontor i Gnesta. Om ett år hoppas vi ha flyttat till Nykvarn. Vi är e-handlare och säljer våra Volvoreservdelar till slutkunder och grossister över hela världen via webbutiken www.cvi.nu. Vi är tre anställda, omsätter ca.10 miljoner per år och är ett aktiebolag med revisor.
Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har gedigen IT-vana och har sysslat med bokföring/ekonomi-/kontorsadministration. Vi jobbar i Visma. Vi kräver att du har flerårig vana av arbetslivet. Förutom vanlig ekonomiadministration, bokföring och viss kundkontakt (50% av tjänsten) så vill vi gärna ha någon som även vill jobba med inköp, lagerhållning och prissättning av våra produkter, studera våra konkurrenters prisnivå, bedriva lite reservdelsforskning i allmänhet och sätta sig in i driften av vår webbutik.
Det här kan låta komplicerat men med chefen, Mikael Sällström, som ledare så lär du dig gången ganska snabbt och sedan är det upp till dig att utföra ett idogt tangentbords- och bildskärmsarbete. Det här jobbet är mer av att stirra på bildskärm än att träffa människor. På sikt kan visst arbete utföras på distans.
Har du dessutom erfarenhet av bilbranschen samt kör Volvo är det ett stort plus!
Studera vår webb och vår Facebook/Instagram för mer info.
Är du intresserad, kontakta ägaren och grundaren Mikael Sällström direkt på e-mail: mikael.sallstrom@cvi-automotive.se, eller telefon: 070 550 3756
Sök så fort som möjligt, vi har lite bråttom!
Mer info
Område Gnesta
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cvi.nu
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är e-handlare och säljer nya reservdelar till Volvo, främst till samlarmodellerna från 60-80 talet (PV, Amazon, P1800, 140, 240), till slutkunder och grossister över hela världen via webbutiken www.cvi.nu. Vi är tre anställda, omsätter ca.10 miljoner per år.
Vi har hållit på i över trettio år och är ett av de ledande företagen i branschen