Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Brevbärare sökes för sommarjobb i Gislaved!

Ansök nu
Söker du ett sommarjobb där du får möjligheten att vara aktiv? Är du intresserad av att jobba som brevbärare? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi dig som är intresserad av att arbeta som brevbärare hos vår kund i Gislaved. Arbetsuppgifterna består av att leverera brev hem till kund efter en förutbestämd rutt med hjälp av bil eller cykel, men även uppdatering av adresskort på terminalen. Arbetstiderna är förlagda mellan mån-fre dagtid, uppdraget kommer att fortgå under sommaren.

Tjänsten förväntas starta i början av juni med upplärning och löper fram till v.33. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan arbeta merparten av perioden.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker gärna har möjlighet att arbeta även i höst. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Gislaved med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.

Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta på vardagar.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Sökord: Gislaved, brevbärare, sommarjobb, heltid, Värnamo

Sökord: Gislaved, brevbärare, sommarjobb, heltid, Värnamo
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare