TEKNISK SÄLJARE som vill driva projekt - Plastinject AB

TEKNISK SÄLJARE som vill driva projekt - Plastinject AB

Söker du ett expansivt bolag som satsar framåt?

Plastinject/Orion Plast söker nu en driven säljare som kombinerar tekniskt intresse med förmågan att leda kundprojekt i mål. Du kommer att bygga nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga, där försäljningen främst är inom legotillverkning av formsprutade artiklar. Rollen ger dig möjligheten att koordinera hela processen från första kundbesöket till produktion. Framgången skapas genom möten med våra kunder, där vi industrialiserar idéer och projekt tillsammans. Förutom att arbetet skapar värde för våra kunder initierar du interna tekniska lösningar som leder till mervärde för verksamheten.

Sammanfattning av arbetsuppgifter:
    • Aktivt jobba för att hitta nya kunder och segment inom verksamhetsområdet
    • Jobba med befintliga kunder för att främja samarbetet och utveckla affärer
    • Driva projekt tillsammans med kunder för att nå bästa resultat
    • Följa upp projekt för att säkerställa utfall med kvalité som bas.
    • Bistå organisationen med stöd för att effektivisera flöden/processer

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området, men vi värderar din erfarenhet och personlighet högt. Vi tror att du har en teknisk bakgrund med kundrelationer samt erfarenhet av ett projektstyrt och strukturerat arbetssätt. Har du dessutom materialkunskap och kunskaper inom konstruktion är det meriterande.

Som person är du initiativtagare, kommunikativ och nyfiken. Du gillar att utveckla idéer och trivs när arbetssättet är målinriktat och kvalitetsmedvetet. Det är naturligt för dig att vara proaktiv och att fatta beslut. Ditt engagemang och din sociala förmåga bygger hållbara och starka kundrelationer och du förstår vikten av tillgänglighet och återkoppling för bästa kundupplevelse. Du jobbar bekvämt i digitala verktyg och hanterar svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Söker du jobbet som ger dig denna helheten? Från kundbesök till idé, genom projekt till färdig produkt. Då är detta jobbet för dig!

I denna rekryteringen samarbetar Plastinject med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se senast den 7 februari 2023. Vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plastinject AB i Anderstorp grundades 1976 och är idag en väl etablerad tillverkare av formsprutad plast. Vårt kunderbjudande består av produktutveckling, projektledning och formsprutning av plastkomponenter. Vår konkurrenskraft bygger på hög kompetens, automatiserad produktion med anpassad och modern utrustning. Företaget har drygt 85 anställda och omsätter ca 200 milj SEK.

Plastinject/Orion:

Sedan hösten 2019 ingår Plast AB Orion i Anderstorp samma bolagsgrupp. Bolagen arbetar integrerat med vissa gemensamma resurser. Plast AB Orion har ca 70 anställda som omsätter ca 175 milj SEK.

Med en samlad omsättning på 375 milj SEK, 165 anställda och 85 formsprutor från 25-2.300 tons låskraft, är vi tillsammans en av Sveriges största inom branschen.