Hoppa till innehåll
Plamex Automation AB logotyp

Mekanikkonstruktör - plamex

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Mekanikkonstruktör till Plamex

Plamex - Ledande inom Robotbaserad Automation - Söker Mekanikkonstruktör

Är du en kreativ ingenjör med en passion för att skapa innovativa automationslösningar? Vill du vara delaktig i hela säljprocessen och arbeta nära kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar? Plamex växer och vi söker nu en Mekanikkonstruktör som vill ta nästa steg i karriären!

Om Plamex

Plamex är specialiserad på plast- och gummi-industrin och vi kommer att utveckla oss inom andra branscher kommande åren. Vi arbetar med ABB- robotar för att skapa kundunika och smarta automatiseringslösningar. Ledorden är kundfokus och flexibilitet, vilket möjliggör en effektivare och lönsammare produktion. Vår affärsidé är att skapa smarta, flexibla automationslösningar som ger maximal effektivitet och lönsamhet. Vår vision är att göra det enklare att automatisera industrin till kostnader som möjliggör genomförande med kort återbetalningstid.

Plamex är en del av Pronect som är en grupp oberoende företag som betjänar tillverkningsindustrin med teknik, maskiner, verktyg, mjukvara och kompetens. Pronect är en del av den familjeägda Liljedahl Group med huvudkontor i Värnamo, Sverige.

Rollen

Som Mekanikkonstruktör på Plamex kommer du att spela en central roll i hela processen. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att utveckla och skräddarsy automationslösningar som uppfyller deras specifika behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar layoutarbete, där du designar flödet inom automationscellen och robotens rörelse, samt att rita och konstruera automation.

Din kreativitet och förmåga att hitta de bästa lösningarna för våra kunder kommer att vara din största tillgång. Du kommer att bidra till att skapa smartare och effektivare lösningar som ger våra kunder en lönsammare produktion.

Vi söker dig som...

Är en kreativ problemlösare med en passion för att hjälpa kunder att nå sina mål genom innovativa automationslösningar. Du är en erfaren mekanikkonstruktör som vill utvecklas och ta nästa steg i karriären. Du har goda kunskaper i design och konstruktion inom automation och brinner för att skapa skräddarsydda lösningar som gör skillnad. Du delar vår vision om att göra det enklare att automatisera industrin på ett kostnadseffektivt sätt.

Om du har en längre resväg så vill vi vara en flexibel arbetsgivare som söker lösningar och möjligheter för att delvis jobba på distans.

Vi erbjuder...

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du blir en nyckelspelare i vårt växande team. Hos oss får du chansen att arbeta med banbrytande teknik och lösningar inom en expanderande bransch. Om du är redo att ta nästa steg och vill vara med och forma framtidens automation med Plamex, tveka inte att skicka in din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Plamex med FSK People.

Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504. För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se
Plamex Automation AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Plamex automatiserar inom plast- och gummi-industrin med ABB- och Sepro-robotar. Automationen anpassas efter kundernas produktionsvolymer och produktlivslängden och även korta sådana kan oftast automatiseras. Ledorden för detta är flexibilitet och kundanpassning. Plamex jobbar i tätt samarbete med maskinleverantören Plamako, tillsammans kan vi erbjuda våra kunder kompletta plastfabriker.