Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Materialutvecklare till Trioworld

Ansök nu

Har du ambition för att skapa värde för människor och vår planet genom materialutveckling? Vi söker nu en ny kollega i rollen som Materialutvecklare där du får möjligheten att bidra med dina kunskaper och bli en av nyckelspelarna i vår strävan efter att vara det ledande företaget inom cirkulär plastanvändning. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Som medarbetare på Trioworld blir du en del av ett företag som aldrig slutar att utvecklas, som vill bidra till att skapa hållbara lösningar, minska klimatpåverkan och göra produkter effektivare och säkrare. Re-thinking plastic, vår tagline, sänder en tydlig signal om vårt starka engagemang för hållbarhet. Här erbjuds du en anställning i en internationell koncern med världsledande varumärken och produkter som produceras i en toppmodern produktionsanläggning.

Din vardag
Som Materialutvecklare kommer du vara en del av ett team bestående av kompetenta kollegor, både lokalt och internationellt placerade. Du kommer att driva ett effektivt utvecklingsarbete, med fokus på att öka användningen av återvunna material i våra produkter och har därmed stora möjligheter att påverka branschens hållbarhetsresa. Du kommer att fungera som specialist inom materialfrågor och din kompetens kommer att stödja både interna och externa intressenter, inklusive kunder och leverantörer.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter;

  • Etablera stabila processer samtidigt som du utforskar alternativa material för att öka flexibiliteten i våra maskiner
  • Samarbeta regelbundet med andra funktioner som processtekniker, ställare och planerare
  • Samarbetsprojekt med internationella kollegor samt råvaruleverantörer
  • Fungera som stöd för återvinningsanläggningen i Korsberga
  • Genom interna utbildningar, sprida medvetenheten om materialutveckling inom bolaget

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning kemi, process- eller maskinteknik. Du har helst ett par års erfarenhet med materialutveckling av polymera material, men det är inget krav. Har du också erfarenhet av labb-analyser av polymera material ser vi det som mycket positivt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter din goda samarbetsförmåga, din kreativitet där du ser möjligheter och vågar prova dina idéer i praktiken. Du är en proaktiv problemlösare med förmåga att arbeta genom processer för att identifiera behov ur ett kundperspektiv. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt mobil 0730-821 230 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare