Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

CE-chaufför sökes!

Publiceringsdatum
21 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Lastbilschaufför med CE-körkort samt giltigt YKB sökes för anställning omgående i Värnamo.

Tjänstebeskrivning
Arbetet går ut på att leverera och hämta in gods hos både företag och privatkunder. Dagarna börjar och slutar inne på terminalen där man lastar och lossar bil och släp.

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer
Vår kund söker dig som är bra med kunder och är en god lagspelare eftersom det är viktigt att bibehålla lagkänslan inom företaget, där alla hjälps åt under dagarna och ställer upp för varandra. Att du är bra med kunder är en viktig del av din personlighet eftersom du kommer vara företagets ansikte ut mot kunderna. Du ska ha en hög arbetsmoral och ett naturligt driv. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande tjänster.

Viktigt är också att du kan hantera en digital handdator samt att du kan behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Krav:
* CE-körkort.
* Giltigt YKB.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.