Hoppa till innehåll
Isaberg Rapid AB logotyp

Technical Product Manager

Ansök nu
Om Rollen

Vi söker en innovativ och driven Utvecklingsingenjör med helhetsansvar med förmågan och viljan att anta framtidens utmaningar inom ett växande produktområde. Du kommer ingå i ett centralt utvecklingsteam där du tillsammans med kollegor i Sverige och utomlands driver utvecklingen för Rapids Elektriska produkter. Arbetet bedrivs i projektform, vilket innebär täta kontakter med produktions- och marknadsavdelningarna, samt våra leverantörer.

Tjänsten som tekniskt ansvarig Produktchef är väldigt varierande. Bl.a kommer du ansvara för att:
  • Tillsammans med Produktchef på marknadsavdelningen koordinera, leda och utveckla strategier för sortimentet.
  • Vara insatt i kundkrav, miljökrav, provning & verifieringsmetoder samt lagar och förordningar som gäller produkterna.
  • Driva och medverka i utvecklingsprojekt.
  • Ansvara för att produkterna uppfyller produktspecifikationer.
  • Konkurrentbevakning och omvärldsbevakning.
  • Bistå med teknisk sakkunskap vid reklamationer, produktionsproblem & kvalitetsproblem.
  • Driva innovationer inom segmentet
Din Profil

Vi tror att du som söker är Ingenjör med relevant utbildning, gärna inom mekatronik. Grundläggande elkunskap är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av internationellt utvecklingsarbete och projektarbete, och det är inget hinder om du är i början av din karriär. Vidare är du duktig på att dokumentera och förstår värdet av certifieringar och direktiv.

För att lyckas och trivas i detta arbete behöver du sätta ett värde i att vara flexibel, kreativ och analytisk med fokus på kundnytta. Då arbetet sker i nära samarbete med våra intressenter i framförallt Asien finns det möjligheter till resor dit.

Du har förmåga att vara en drivande aktör i parallella projekt gällande allt från idé till färdig produkt.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och du drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Vidare är du initiativrik, håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi Erbjuder

Isaberg Rapid erbjuder dig en möjlighet att arbeta med framtida utvecklingsfrågor och en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling i ett internationellt perspektiv.

I denna rekrytering samarbetar Isaberg Rapid med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0370 - 123 00.

Isaberg Rapid tar ordet!

Vi är ett av världens ledande företag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer produkter till byggsektorn, hemmafixare, kontor och industri. Vi exporterar till mer än 100 länder och ingår i den amerikanskt börsnoterade koncernen Acco Brands Corporation med en omsättning på drygt 2 miljarder USD och 6100 anställda. Isaberg Rapid AB har ca 170 anställda i Sverige, läs gärna mer om oss på www.rapid.com och om vår koncern på www.accobrands.com
Mer info
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare