Mjukvaruutvecklare - inlead automation ab

Mjukvaruutvecklare - inlead automation ab

INCOMING till InLead!

Vill du ingå i ett team med power?

InLead Automation söker mjukvaruutvecklare!

Vårt team på mjukvarusidan växer, och vi söker nu dig som är förstärkningen vi behöver! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar programmering av industrirobotar och PLC. Du spenderar den största delen av din arbetstid på plats på vår anläggning i Anderstorp, därtill är du på plats hos kund vid driftsättning. Du ingår i ett team med 6 kollegor du blir ansvarig för programmeringen i dina projekt med stöd från projektgrupp och kollegor. Hos oss får du vara med i projekt från början till slut där du har stort inflytande över ditt ansvarsområde. Med flera projekt parallellt är din personliga utveckling ständigt pågående och variationen av arbetsuppgifter stor.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering. Vi tror att du har arbetat med programmering tidigare och nu är redo att axla en omväxlande roll med stort ansvar. Som person är du nyfiken på att lära nytt och är alltid intresserad av det senaste inom det tekniska området. Du har tidigare arbetat med programmering, antingen inom automation eller CNC. Utbildning inom automation är meriterande, men inget krav. Det som är avgörande är ditt teknikintresse, din problemlösningsförmåga och din vilja att utvecklas!

Varför InLead Automation?

Varmt välkommen till en arbetsplats med fin sammanhållning, både inom respektive team och över avdelningsgränserna, där det alltid finns någon att fråga om goda råd/tips.. Med korta beslutsvägar och stor delaktighet blir du en viktig del i varje projekt. Sedan starten 2013 har vi haft en stark tillväxt och ser fram emot att få välkomna fler medarbetare till vårt innovativa gäng!

I den här rekryteringen samarbetar InLead Automation med FSK Group AB. Ansvariga rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007 och Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InLead Automation AB har sedan starten 2013 haft en stark tillväxt och är idag en av de största aktörerna iSverige inom vår verksamhet. Hos oss har vi alla beståndsdelar under samma tak för att bygga kostnadseffektiva automations- och maskinlösningar. Vi har ett nära samarbete med maskinhandlare inom metallbearbetning.