IT-TEKNIKER - Gislaved Gummi AB

IT-TEKNIKER - Gislaved Gummi AB

Är du noggrann med sinne för service?

Har du ett stort IT-intresse?

Bli en del av oss på Gislaved Gummi!

Vi förstärker teamet och söker IT-tekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kopplade till support inom hård- och mjukvara inklusive Office 365 applikationer. Supporten sker främst till användare inom Gislaved Gummi och vårt systerföretag Stellana AB i Laxå, men du kommer även ha kontakt med våra systerbolag i USA, Sri Lanka och Kina. Vi erbjuder en utvecklande och varierande tjänst på ett bolag som verkar i en internationell miljö!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Support till användarna av våra IT-applikationer och hårdvara
  • Underhåll, felsökning och administration av vår IT-miljö såsom nätverk, servrar, skrivare, Windows domän, Ms 365 licensiering
  • Stötta IT-funktionen i olika utredningar samt aktivt delta i projekt
Vem är du?

Vi söker dig med de rätta personliga egenskaperna. Du är lättlärd, framåt och har en utpräglad känsla för service. Därtill är du social och har lätt att samarbeta med andra. I din roll som IT-tekniker hos oss har du kontakt med användare med olika kunskapsnivå, vilket ställer krav på din pedagogiska och kommunikativa förmåga.

Vi söker dig som är en duktig och engagerad tekniker inom IT med viljan att ständigt utvecklas. Du är nyexaminerad från någon typ av IT-teknisk utbildning, alternativt har du några års erfarenhet och/eller en stor kunskap inom IT. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Tjänsten innefattar 1-2 resor i månaden till Stellana AB i Laxå.

Anställningen avser ett vikariat på 1,5 år, med goda chanser till förlängning.

Välkommen till en självständig roll med en varierad vardag!

I den här rekryteringen samarbetar Gislaved Gummi AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan via www.fskpeople.se redan idag.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gislaved Gummi AB är en global polymerspecialist som erbjuder innovativa lösningar och avancerade produkter inom gummiblandningar, packningar för plattvärmeväxlare och extruderade profiler. Företaget har cirka 160 anställda och omsätter cirka 585 MSEK. Gislaved Gummi AB ingår i börsnoterade HEXPOL som är en världsledande polymerkoncern med 5100 anställda i fjorton länder.