Ekonomiansvarig - fegens sågverk ab

Ekonomiansvarig - fegens sågverk ab

Vill du jobba i en framtidsbransch?

Vill du ha ett arbete med varierade arbetsuppgifter?

Vi söker dig som vill arbeta som ekonomiansvarig på Fegens Sågverk!

Fegens Sågverk i Smålandsstenar söker ekonomiansvarig. Vi erbjuder en omväxlande roll på ett stabilt bolag som verkar inom trä - en framtidsbransch.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande bokföring, fakturering, lönehantering, moms, skatter och valutahantering. Rollen innebär även bokslutsarbete i samarbete med företagets revisorer. Därtill ansvarar du för övriga administrativt förekommande uppgifter, såsom inköp av kontorsmaterial. Du har med andra ord helhetsansvaret för bolagets ekonomi och lite därtill.

Vem är du?

Vi söker dig som har vana av att arbeta i liknande roller sedan tidigare. Du har med fördel varit ekonomiansvarig på ett företag i vår storlek, och är van vid att arbeta enskilt. Erfarenhet av årsbokslut är meriterande, men inget krav. Som person är du noggrann och strukturerad och trivs med att självständigt ta egna beslut inom ramen för ditt ansvarsområde. För att trivas hos oss behöver du vara utåtriktad och prestigelös. Vi erbjuder dig en varierad vardag där du blir involverad i många delar av företaget.

Du behöver behärska engelska och svenska i tal och skrift då arbetet innefattar internationella kontakter. Vi arbetar i Pyramid och Hogia Lön.

Välkommen till ett stabilt familjeföretag som satsar framåt!

I den här rekryteringen samarbetar Fegens Sågverk AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fegens Sågverk i Smålandsstenar med en av Sveriges modernaste maskinparker verkar lokalt och ligger mitt ibland våra leverantörer på gränsen mellan Småland, Halland och Västergötland. Ungefär 400 markägare väljer att sälja sin råvara till vårt sågverk. Vi säljer färdiga produkter i Europa med Irland, Danmark och Sverige som huvudmarknader. Läs mer på www.fegenssag.se