Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör

Ser du arbetet med kvalitetssäkring som en viktig del av en verksamhet? Har du rätt förmåga att driva kvalitetsfrågor i en verksamhet med syfte bidra till utvecklingen av framtidens hållbara fastighetslösningar? ESBE är i ett mycket expansivt skede och utökar nu med ny medarbetare till vår kvalitetsavdelning. Vill du vara med på vår spännande resa?

ESBE erbjuder dig här en spännande möjlighet att ingå i vårt engagerade kvalitetsteam. Du kommer att arbeta med problemlösning i alla delar av vår verksamhet, framför allt med vår produktion. I rollen kommer du även arbeta nära våra kunder i reklamationsärenden. Arbetsuppgifterna är varierande, där du blir en nyckelperson för kvalitetssäkring över alla led inom verksamheten och vi tror att du passar bäst för rollen om du är en prestigelös, analytisk och social lagspelare. Teamet rapporterar till kvalitets- och utvecklingschef och har stöd i det dagliga arbetet av sin teamledare.

Vi söker dig som

- har relevant eftergymnasial utbildning inom området
- har generellt erfarenhet av kvalitetssäkring inom tillverkningsindustri
- Är en god lyssnare och har förmåga att snabbt se lösningar på problem
- är van beslutsfattare, med förmåga att kunna prioritera och agera proaktivt
- behärskar engelska och svenska i tal och skrift, tyska är meriterande

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

- medverka till att produktionsprocesser och produkter uppfyller ESBE:s och våra kunders kvalitetsspecifikationer
- utforma och utveckla kontroll- och arbetsinstruktioner inom arbetsområdet
- analysera, driva och koordinera hantering av kundreklamationer
- företräda ESBE vid kvalitetsfrågor i reklamationsärenden
- driva och hålla ihop kvalitetsärenden internt och mot kund
- genomföra flygande revisioner

Vi erbjuder
Hos ESBE är du en del av företaget – på riktigt. Vi månar om våra medarbetare och erbjuder en rad fina förmåner. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss - och roligt! Hos oss blir du:

- en medspelare på en rolig och aktiv arbetsplats
- en del i en trevlig och inkluderande företagskultur
- inkluderad i ett årligt vinstutdelningssystem och får också möjlighet att köpa aktier i bolaget
- en rad aktiviteter, bl a eget gym och after work-träffar

Tjänsten är på heltid med placering i Reftele. För frågor om tjänsten kontakta vår kvalitets- och utvecklingschef Henrik Bäckman, telefon 0371-570000.
Vänta inte med att skicka in din ansökan, urvalshantering kommer att ske löpande.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://esbe.eu/sv/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De flesta tänker förmodligen inte på det men när man vrider på kranen och dricker ett glas vatten, när man ställer sig under duschens varma strålar eller kanske när man tassar barfota över det uppvärmda golvet – då arbetar förmodligen en av ESBEs produkter i bakgrunden.

ESBE är en av Europas ledande tillverkare av hydroniska lösningar. Våra ventiler och ställdon utvecklas och konstrueras på huvudkontoret i svenska Reftele för att klara tre högt satta mål; de ska använda mindre energi, ge mer komfort och öka säkerheten i system för uppvärmning, kylning och tappvatten. Trots att produkterna oftast lever en undanskymd tillvaro lägger vi stor vikt vid design, funktion, pålitlighet och miljöhänsyn.

På ESBE råder en humanistisk filosofi och vi värderar långsiktighet, ledarskap och omtanke. Alla är likvärdiga och alla kan utvecklas om de vill. Vissa mer än andra, och det ska vi ta hänsyn till. Vi bryr oss om varandra, om andra, om miljön och vi bryr oss om klimatet.