Hoppa till innehåll
Om rollen

Som projektledare på El-Björn har du det övergripande ansvaret för att leda våra produktutvecklingsprojekt inom kraft, ljus, klimat och energi. Vi är otroligt stolta över våra produkter och dess kvalitet och vi vill ständigt ta fram nya och anpassade produkter och lösningar inför framtiden.

I det dagliga arbetet kommer du operativt leda och stötta utvecklingsteamet, fördela arbetsuppgifter och säkerställa att projekten går i linje med såväl tidsplan, kvalitet och budget. Du kommer parera mellan de små detaljerna och det holistiska perspektivet för att lyckas riktigt bra. Projekten drivs med ett agilt arbetssätt utifrån PULS-modellen.

På El-Björn tar vi fram nya produkter för samtliga marknader vi finns representerade på och du har utöver samarbetet med kollegorna i Anderstorp även dialog med landschefer i Norge, Finland och Storbritannien.

Du ingår i Innovation teamet tillsammans med 10 engagerade kollegor inom inköp, konstruktion och produktutveckling. Du rapporterar till Utvecklings- och Inköpschef. Placeringsort är på vårt huvudkontor i Anderstorp i nyrenoverade och rymliga lokaler.

Din profil

Vi vill fortsätta leverera marknadens absolut främsta produkter och söker dig som har en teknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom projektledning, gärna med högt teknikinnehåll. Framförallt är du en trygg och tydlig projektledare med förmåga att engagera och entusiasmera ett team att nå uppsatta mål.

Har du internationell erfarenhet samt kunskaper inom LEAN ser vi det som meriterande.

Som människa är du drivande och har god kommunikativ förmåga och sporras av att lösa eventuella utmaningar som uppstår i det dagliga arbetet. Du har ett affärsmässigt tänk när du driver projekten och förespråkar ordning och reda.

Vi erbjuder

Du erbjuds en ledande och spännande roll på ett marknadsledande företag i en bransch under ständig förändring. Det är vi tillsammans som uppnår goda resultat där våra värdeord Lagarbete, Engagemang, Kvalitet och Ansvarstagande präglar vårt arbete och leder oss i både utveckling av medarbetare och El-Björn. Alla funktioner finns dessutom lokalt i Anderstorp vilket vi hoppas att du likt oss, tycker är riktigt kul!

I den här rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan omgående, dock senast den 2/4.

Välkommen till oss på El-Björn!

Om El-Björn

El-Björn AB har sedan starten 1954 tillverkat mobila byggplatscentraler och värmefläktar. Idag utvecklar, tillverkar och marknadsför El-Björn helhetslösningar inom produktområdena kraft, ljus och klimat för professionella användare inom flera branscher.

El-Björn ingår i en svenskägd koncern som 2022 omsatte drygt 350 miljoner och finns representerade med verksamheter i Storbritannien, Finland och Norge. Tillsammans är vi 100 medarbetare och El-Björn AB sysselsätter drygt 70 medarbetare i fräscha lokaler på huvudkontoret i Anderstorp.
Mer info
Kontaktperson
Elin Dresch
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El-Björn AB är ett bolag i en svenskägd koncern som efter mer än 60 år av innovationer, hårt arbete och gott lagbygge står starka och är marknadsledande. Vi tar banbrytande steg med fokus på hållbarhet, för våra produkter, arbetssätt och medarbetare. Huvudkontor med tillverkning, lager och 75 blivande kollegor finns i Anderstorp. www.elbjorn.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare