Hoppa till innehåll
EAB logotyp

Systemingenjör

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
EAB:s affärsområde Radioshuttle utökar nu sitt utvecklingsteam med en Systemingenjör. Här får du möjligheten att arbeta i ett bolag som vill framåt, är familjärt med korta beslutsvägar samtidigt som man får möta hela världen.

Om Rollen

I rollen som Systemingenjör kommer du att vara vår specialist och kravställare när det gäller olika systemintegrationer inom affärsområdet Radioshuttle, ett helautomatiskt pallhanteringssystem och vår mest innovativa lösning.
Du kommer att konstruera och vidareutveckla system av våra befintliga produkter samt vara en viktig länk mellan sälj, våra samarbetspartners och produktutveckling, där du kommer att bidra med din tekniska expertis. I rollen ingår även vara delaktig i nyutvecklingsprojekt och ansvara för de tekniska kraven inom ditt område tillsammans med utvecklingsteamet. Du kommer rapportera till Affärsområdesansvarig och placeringsort är Smålandsstenar.

Din Profil

Vi söker dig som har en lämplig ingenjörsutbildning och/eller arbetat i en liknande roll sedan tidigare och har stor kunskap inom system och dess uppbyggnad. Du har med fördel arbetat med utveckling av egna produkter och har en god kännedom inom systemintegration. Meriterande är om du har kunskap inom olika programmeringsspråk. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, nyfiken och har en stark drivkraft att bidra till innovation och utveckling. Du har en passion för teknik, gillar problemlösning och trivs i en roll med många olika kontaktytor, både internt som externt. Vidare är du en affärinriktad lagspelare som gillar att tillsammans med dina kollegor utveckla vår verksamhet och aktivt bidra med idéer och lösningar.

Vi Erbjuder

En god arbetsmiljö på ett företag som vill att "varje medarbetare ska vara en nöjd medarbetare". Ett friskt företag med en kultur och klimat som förespråkar en aktiv livsstil - och där allt är möjligt. På EAB får du tillgång till bland annat gym, sporthall och egen matsal. Vi arbetar dessutom i mycket trevliga lokaler där det kontinuerligt byggs ut och renoveras. Goda kollegor som bryr sig om varandra och möjlighet till långsiktig anställning och personlig utveckling.

I denna rekrytering samarbetar EAB med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0370 - 123 00, eller Jennifer Djureholt 0702-091 693.

Om EAB

EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar, där vi har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. Vi arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader. Sedan starten 1957 har vi vuxit lika stadigt och stabilt som våra lösningar. Idag är vi 380 anställda och omsätter ca 2 600 MSEK.

Det helautomatiska pallhanteringssystemet Radioshuttle är EABs mest innovativa lösning. Radioshuttle, som just nu lyfter 200.000 pallar runt om i världen, är en revolution inom lager och logistik som öppnar för högre effektivisering och bättre utnyttjande av lagerytan än någonsin.

"Det håller" är EAB:s löfte, både externt och internt. Det håller grundar sig både i våra produkters tåliga konstruktion och hur vi tänker kring vårt arbete. Det ska kännas tryggt och utvecklande att välja EAB som sin arbetsplats - och vi är alla med och ser till att våra lösningar håller, långt in i framtiden. Läs mer på www.eab.se.

Liknande Jobb

EAB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.