Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Platschef / produktionschef till Cyklop

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Cyklop är i fortsatt stark tillväxt och söker en platschef för verksamheten i Burseryd. Som platschef ges du möjlighet till stort ägandeskap och ansvar för att driva och vidareutveckla verksamheten. Vi söker dig med erfarenhet inom området som lockas av att vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cyklop AB.

Om företaget

Cyklop AB är ett dotterbolag till Cyklop International, en världsomspännande producent och leverantör av förpackningssystem och material. Företaget grundades 1912 och har sedan start varit engagerade i professionell förpackning. Cyklop har ett gott rykte på den nordiska marknaden och erbjuder optimala lösningar för lastsäkerhet vid interna och externa transporter, där fokus ligger på trygg och säker transport av gods. Företaget erbjuder flera skräddarsydda lösningar för marknaden, allt ifrån handverktyg, maskiner, system till professionell rådgivning och enastående teknisk service.

Cyklop arbetar för stora och små kunder där förpackningsmaskinerna används i olika typer av branscher. Förutom förpackningsmaskiner och förpackningsutrustning erbjuder Cyklop förbrukningsmaterial som är perfekt anpassade till kundernas behov. Cyklops har sin fabrik i Burseryd, Småland och kontor i Stockholm.

Cyklop växer kraftigt, och det finns en tydlig tillväxtstrategi för att fortsätta växa. Verksamheten i Burseryd med cirka 22 anställda har också vuxit de senaste åren och vi söker därför en resultatorienterad platschef för verksamheten i Burseryd, som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan i en utvecklande och innovativ miljö. Rollen ger dig möjlighet att arbeta i en ledande befattning tillsammans med en framgångsrik grupp och med ett starkt varumärke.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten i Burseryd. Ditt ansvar är att driva och utveckla verksamheten och implementera företagets mål och strategier, tillsammans med andra i organisationen. Du ansvarar för avdelningarna som inkluderar produktion, utveckling, inköp, teknik och logistik. Därtill innehar du även budget-och personalansvar där du som platschef har en viktig roll i att upprätta en god sammanhållning samt att säkerställa en god arbetsmiljö. En del av rollen är också att driva teknik-och produktutveckling i enlighet med Lean, där målet är att effektivisera produktionen. Arbetet kommer till en stor del innebära att skapa effektiva flöden och processer både internt och externt.

I rollen ingår du i ledningsgruppen, och rapporterar till VD (Swedish Managing Director), och har även kontakt med koncernens COO.

Vi erbjuder dig
* En unik möjlighet att vara med och utveckla företagets tillväxtresa
* En öppen och inkluderande företagskultur
* Mycket goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget
* Du kommer till ett stabilt företag som varit framgångsrikt i branschen i 90 år.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad akademisk utbildning som mekanikingenjör eller högskoleingenjör
* Du har några års ledarerfarenhet från liknande chefsbefattning inom tillverkningsindustrin
* Du har god erfarenhet av att arbeta med Lean och målstyrning samt att implementera detta
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vi söker dig som är lösningsorienterad med förmågan att driva, motivera och utveckla verksamheten vad gäller både teknik och kompetens hos medarbetarna. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet och engagemang hos medarbetarna för att nå gemensamma mål. Du har ett intresse för ledarskap och teknik och är van vid förändringsarbete, både på strategisk och operativ nivå. För att bli framgångsrik i rollen är du proaktiv, självgående och har förmågan att se helheten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Burseryd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 april 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.