Windak group - teknisk projektledare

Windak group - teknisk projektledare

Just nu är vi är inne i en oerhört spännande expansionsfas där personalstyrkan ska ökar i takt med att vi flyttar delar av organisationen till Anderstorp och bygger en helt ny produktionsenhet lokalt. Vi investerar i innovation och kvalitet och håller en hög teknisk nivå för att ge våra kunder världsledande kabelförpackningslösningar. Bolaget är internationellt där produktionsenhet även finns i Estland och säljorganisationer som verkar i Sverige, USA och Australien. Tillsammans är vi ett framgångsrikt team med resurser, stark erfarenhet och mycket kompetens.

Som TEKNISK PROJEKTLEDARE hos oss kommer du att bli en viktig del i ett växande team som idag bla. består av engagerade mekanik- och el konstruktörer, service- och automationstekniker. Eftersom gruppen är under tillväxt kommer du att få vara med att ta fram interna arbetssätt och rutiner för en effektiv och kvalitativ avdelning. Du får en central roll där du samordnar projekten. Du dokumenterar och strukturerar arbetet och ser till att tidsplaner följs, både internt och mot kund. Arbetet bedrivs i nära kontakt med kollegor där ni tillsammans säkerhetställer att arbetet sker med hög kvalitét. Din placering är i Anderstorp.

Windak kan erbjuda dig en framåtriktad arbetsplats där det finns stora möjligheter till påverkan och personlig utveckling!

Vem är du?

Vi tror att du har relevant yrkeserfarenhet av teknisk dokumentation och projektledarskap, är van att planera, driva och utföra projekt. Du kan läsa och förstå CAD-ritningar i 2D och 3D. Det är meriterande om du har arbetat inom automation eller tillverkande industri. Vårt affärssystem är Monitor och har du kunskap i detta är det en fördel.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Rollen innebär ett nära samarbete med flera personer och det gör att vi söker dig som trivs i en öppen atmosfär med kreativitet, driv och teamwork. Du kommunicerar väl med såväl din projektgrupp som med dina kunder. Du är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du är van att kommunicera på engelska i tal och skrift.


Kontaktpersoner


I denna rekrytering samarbetar WINDAK med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11 och Anna Andersson 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast 21 november.

WINDAK - World class packaging solutions for wire and cable.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WINDAK är en världsledande producent av höghastighetsspolningslinjer för kabelindustrin som startade i Sverige 1994. Efter ett framgångsrikt samarbete med AXJO Plastic under många år förvärvades bolaget av koncernen AXJO Group 2018 för att tillsammans agera ännu starkare som aktör på marknaden och kunna erbjuda en innovativ helhetslösning. En rad fördelar och funktioner kombineras med fokus på att förbättra effektiviteten i produktion för kund. Windak är idag den största leverantören av automatisk förpackningsutrustning för kabelindustrin och produkterna levereras till mer än 30 länder över hela världen.
Läs gärna mer på www.windakgroup.com.