Windak group - mekanisk konstruktör

Windak group - mekanisk konstruktör

Just nu är vi är inne i en oerhört spännande expansionsfas där personalstyrkan ökar i takt med att vi flyttar delar av organisationen till Anderstorp och bygger en helt ny produktionsenhet lokalt. Vi investerar i innovation och kvalitet och håller en hög teknisk nivå för att ge våra kunder världsledande kabelförpackningslösningar. Bolaget är internationellt med produktionsenhet även i Estland och säljorganisationer som verkar i Sverige, USA och Australien. Tillsammans är vi ett framgångsrikt team med resurser, stark erfarenhet och mycket kompetens.

Som MEKANISK KONSTRUKTÖR hos oss kommer du att bli en viktig del i ett växande team som idag bla. består av engagerade mekanik- och el konstruktörer, service- och automationstekniker. Tjänsten innebär att optimera och utveckla mekanikkonstruktioner med system- och detaljkonstruktion för befintliga och nya maskiner/maskinenheter. Du kommer även att bli behjälplig hos kund vid installationsskedet. Arbetet sker i projektform och du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor för att ta fram kompletta automationslösningar till kund. Din placering är i Anderstorp.

Windak kan erbjuda dig en framåtriktad arbetsplats där det finns stora möjligheter till påverkan och personlig utveckling!

Vem är du?

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet från konstruktion. Har du en bakgrund från maskinindustri/automation är det en fördel. Det är viktigt att du behärskar något de vanligaste 3D-cad programmen där SolidWorks är starkt meriterande. Du är en van användare i MsOffice.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Rollen innebär ett nära samarbete med flera personer och det gör att vi söker dig som trivs i en öppen atmosfär med kreativitet, driv och teamwork. Det är därför viktigt att du har förmågan att kommunicera och är en lagspelare som delar företagets starka kundfokus och vilja att utveckla och leverera smarta automationslösningar. Du är också van att kommunicera på engelska i tal och skrift.


Kontaktpersoner


I denna rekrytering samarbetar WINDAK med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11 och Anna Andersson 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast 21 november.

WINDAK - World class packaging solutions for wire and cable.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WINDAK är en världsledande producent av höghastighetsspolningslinjer för kabelindustrin som startade i Sverige 1994. Efter ett framgångsrikt samarbete med AXJO Plastic under många år förvärvades bolaget av koncernen AXJO Group 2018 för att tillsammans agera ännu starkare som aktör på marknaden och kunna erbjuda en innovativ helhetslösning. En rad fördelar och funktioner kombineras med fokus på att förbättra effektiviteten i produktion för kund. Windak är idag den största leverantören av automatisk förpackningsutrustning för kabelindustrin och produkterna levereras till mer än 30 länder över hela världen.
Läs gärna mer på www.windakgroup.com.