Företaget är i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka vårt team med en Ställare.

Hos oss så blir du en del av ett härligt gäng! Vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb och din arbetsplats och att du känner att du har möjlighet att utvecklas. Vi är väldigt expansiva vilket ger dig alla möjligheter att växa inom företaget. Sök jobbet så hör vi av oss, vi vill få tag på dig som vill bli en del av ett kompetent, trevligt team.

Vi söker en erfaren ställare för formsprutor med flerårig erfarenhet från plastindustrin. Erfarenhet av robotprogrammering är meriterande, eftersom våra maskiner är utrustade med robotar.

Även du som vill lära dig bli ställare är välkommen att söka.

Tillträde: Snarast
Varaktighet: Tillsvidare, Heltid
Arbetstid: Enligt överenskommelse
Kontaktperson: David Ilvell, 073-442 58 00, david.ilvell@welandplastic.se
Ansökan: Klicka på Ansök nu eller skicka ansökan via post:Weland Plastic AB, Box 505, 333 28 Smålandsstenar, Märk ansökan "Ställare".
Sista ansökningsdatum: 2019-03-31
Mer info
Kontaktperson David Ilvell
Telefon 073-442 58 00
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.welandplastic.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Weland Plastic AB i Smålandsstenar är ett expansivt fullserviceföretag inom termoplaster med egna resurser alltifrån idé till färdig produkt. Vi är certifierade enligt IATF 16949 och 14001. I dagsläget har vi 60 formsprutningsmaskiner i storlek från 20 till 1000 tons låskraft med såväl en- som flerkomponents formsprutning. Vi har egen verktygstillverkning eller via samarbetspartners i Asien.