Weland Lagersystem AB - Affärsinriktad systemkoordinator

Weland Lagersystem AB - Affärsinriktad systemkoordinator

Vill du vara med i en spännande satsning?

Har du en bred IT-kunskap som du vill använda i en affärsinriktad roll?

Söker du en tjänst som ger dig möjligheten att driva och utveckla ett affärsområde?

Weland Lagersystem AB är inne i ett expansivt skede. Deras produktprogram av lagerhissar har utvecklats kraftigt och idag erbjuder företaget lösningar som är anpassade för kundernas behov. I samband med installationen erbjuds en WMS mjukvara (Warehouse Management System). I denna rollen blir du ansvarig för försäljningen av mjukvaran och supporten vid uppstart. Du ingår i Weland Lagersystems team och möter kunder både i den införsäljande delen samt i implementeringen med installation, uppstart och utbildningsinsatser.

Nu går Weland Lagersystem in i en spännande fas, när det gäller mjukvaran. Målet är att utveckla produkten och du blir därför en nyckelperson i företagets satsning. Vi ser att du driver utvecklingen av mjukvaran som projektledare. I framtiden vill Weland erbjuda en konkurrenskraftigt helhetslösningen med lagerhissar och mjukvara för absolut bästa lönsamhet och effektivitet för deras kunder.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet som verksamhetskonsult eller säljare inom IT och mjukvara. Du har en bred IT-teknisk bakgrund och har troligen erfarenhet av verksamhetssystem i någon form. Kan du även kombinera detta med intresse för logistik och flöden är det en klar fördel. Du är en driven och kundfokuserad person, som trivs att arbeta i projektform. Rollen innebär tät dialog med kunder, vilket både kräver tålamod och en förmåga att läsa av kundens behov.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna rekryteringen samarbetar Weland Lagersystem AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se senast 7 oktober!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Email Mejla Johan Sandahl
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 7 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Weland Lagersystem AB ingår i Weland-koncernen med en omsättning på ca 2,5 miljarder kronor och ca 900 anställda. Weland Lagersystem konstruerar, tillverkar och marknadsför pålitliga och driftsäkra lösningar för effektiva lagersystem. Huvudkontor, produktion och utveckling ligger i Gislaved. Våra huvudsakliga produktgrupper är hissautomater, pallställ, grenställ och utdragsenheter.