Säljare

Säljare

Vi söker just nu en säljare
Vi erbjuder en trygg och fast anställning. Hos oss kommer du att lära dig grunderna för att bli en duktig säljare och få möjlighet att utvecklas i din roll och inom företaget. Arbetet består till stor del av teknisk support mot våra kunder och du kommer att arbeta i vårt affärssystem Monitor. Du har daglig kontakt med våra kunder via telefon och e-post. Det är därför viktigt att du har god förmåga att kommunicera på ett professionellt och trevligt sätt i både tal och skrift. Vi söker dig som brinner för bygden och har en ambition av att vilja stanna och växa inom Weland. Ingenjörsexamen eller praktisk erfarenhet inom byggbranschen är meriterande, men inget krav då vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Du kommer arbeta på vår avdelning för stålprodukter till byggindustrin med kalkylering och försäljning av entresoler och lagerinredningar men även med spiraltrappor, raka trappor, gallerdurk mm. God kunskap inom ritningsläsning är därför ett krav.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Snarast
Lön: Fast lön

Om du har ytterligare frågor tag gärna kontakt med Fredrik Albinsson på telefon 0371-344 70.

Rekrytering sker löpande, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast.

Klicka på Ansök nu eller skicka din ansökan till fredrik.albinsson@weland.se, alternativt till Weland AB, Fredrik Albinsson, Box 503, 333 28 Smålandsstenar.
Sista ansökningsdatum: 19 oktober
Mer info
Kontaktperson Fredrik Albinsson
Telefon 0371-344 70
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.weland.se/
Sista ansökningsdag 19 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.