Fältservicetekniker

Fältservicetekniker

VS Truck AB fortsätter växa med kraftigt ökad försäljning både vad gäller maskiner och service vilket gör att vi nu måste stärka vår organisation.

Placeringsort: Småland

Fältserviceteknikerna vi söker måste ha gedigen kunskap och erfarenhet från truckbranschen eller närliggande branscher typ entreprenadmaskiner eller andra tyngre fordon.
Gedigen kunskap inom hydraulik och mekanik är viktigt men dagens teknikutveckling ställer också mycket höga krav på spetskompetens inom elektronik och felsökning med hjälpmedel som ex dator. Denna kompetens kommer värderas högt i vår urvalsprocess.

Merparten av Fältteknikerns arbete sker på plats hos kund vilket innebär en del resande men som regel endast i dagsetapper eftersom distriktet man blir ansvarig för är anpassat för att kunderna skall erhålla bästa service & snabb responstid vid akuta driftstörningar.

Bokning och planering av jobb sker i huvudsak genom direktkontakt mellan tekniker och kund vilket ställer höga krav på social kompetens.

För att kunna utföra sitt uppdrag på bästa sätt tillhandahåller företaget välutrustad servicebil, telefon och dator. Utbildning både initialt och löpande sker dels i VS trucks regi men även genom avancerade utbildningsprogram på plats hos våra leverantörer Crown & Doosan.

Anställningen är inledningsvis 6 mån provanställning om inget annat överenskoms men övergår därefter till en fast anställning om båda parter är nöjda med samarbetet.

Lön baseras helt på den sökandes kvalifikationer men följer minimum de nivåer som regleras på arbetsmarknaden generellt.

Vill du ansluta dig till ett vinnande team och vara med på vår fortsatta resa mot nya mål skickar du snarast in din ansökan till jan@vstruck.se. Önskar ni mer Information om tjänsterna går det också bra att kontakta Jan på 072 402 28 02

Vi ser med spänning framemot din ansökan
Mer info
Kontaktperson Jan
Telefon 072 402 28 02
Email Mejla Jan
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vstruck.se/
Sista ansökningsdag 4 nov (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VS Truck AB är det gemensamma namnet efter uppköp och sammanslagning av Västsvenska Truck AB, Mårtenssons Service AB, Grönvalls Truck & Maskin AB samt Nybro Truck och Maskintjänst
Vi är 30 anställda med huvudkontor i Borås samt filialer och verkstäder i Gislaved, Eslöv samt Nybro.
Vi är generalagent för Crown och Doosan kvalitetstruckar och från att ha varit en lokalt mycket stark aktör i Västsverige görs nu en framtidssatsning för att tillsammans med vår återförsäljare organisation bli en komplett rikstäckande aktör på den svenska marknaden. Vårt mål och vision är att vara ett alternativ till de stora fabriksägda aktörerna där vi erbjuder bättre, snabbare och mer personlig service. Våra tjänster lösningar innefattar allt från truckar till fleet management och avancerade logistiklösningar där vi kan tillhandahålla allt från behovs/flödes analyser till full projektledning och installation.