Tenzo AB - MARKNADSKOORDINATOR till möbelbranschen

Tenzo AB - MARKNADSKOORDINATOR till möbelbranschen

Har du erfarenhet av marknadsföring inom B2C på en internationell möbelmarknad? Vi söker en resurs till vår marknadsavdelning på vårt huvudkontor i Smålandsstenar. Tjänsten vi söker kommer att arbeta med vår digitala närvaro, bidra till att stärka vårt varumärke online och i butik genom olika marknadsrinktade aktiviteter samt dagligt arbete med service gällande foton och marknadsmaterial till kunder.

Dina arbetsuppgifter
 • Vara en del av Tenzos marknads/kommunikationsavdelning och där bidra i det dagliga arbetet inom marknadskommunikation i såväl tryckt media som digitala kanaler och mässor.
 • Arbeta med att stärka Tenzo som varumärke och dess profil i olika medier.
 • Arbeta med content management och tillsammans med övriga medarbetare säkerställa att vi har rätt information och bildmaterial till våra produkter och ett aktuellt säljmaterial till våra olika säljkanaler.
 • Bidra med idéer och innovation inom vår marknadsavdelning och hjälpa oss presentera våra produkter på bästa möjliga sätt.
Din profil
 • Minst eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/reklam/media.
 • Gärna ett par års erfarenhet arbete med liknande uppgifter.
 • God analytisk förmåga och en vana att hantera data samt gärna SEO.
 • Arbetar obehindrat i InDesign, Photoshop och Illustrator.
 • Gärna fördjupad kunskap inom foto, digital bildbearbetning samt bildbank och Pim system.
 • God kommunikatör i tal och skrift i både svenska och engelska (gärna ytterligare europeiskt språk).
 • Lagspelare som gillar snabba beslut och högt tempo.
Som person är du strukturerad, noggrann och resultatfokuserad. Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är service-minded och är inte rädd för att bidra i områden utanför din avdelning. Har du ett intresse för heminredning och möbler är det en fördel. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Tenzo AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.sesenast 21 oktober. Djupintervjuer genomförs direkt av Tenzo.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tenzo grundades 1934 och är ett privatägt företag inom möbelbranschen med huvudkontor i Smålandsstenar. Våra kunder finns på en bred internationell marknad, bl.a. flera stora butikskedjor runt om i Europa. Vi arbetar "från ax till limpa" med egen produktutveckling, produktion samt marknad och försäljningsorganisation. Tenzo ingår i den privatägda koncernen Gunnar Johansson Gruppen. Läs mer: www.tenzo.se