TENZO AB - PRODUKTKOORDINATOR med CAD-kunskaper till möbelbranschen

TENZO AB - PRODUKTKOORDINATOR med CAD-kunskaper till möbelbranschen

Med starka muskler i koncernen och tydliga satsningar i Tenzos verksamhet står vi nu redo inför en fortsatt spännande utveckling av möbler för hemmiljö. Ett led i denna resa är rekryteringen av Dig som PRODUKTKOORDINATOR.


Vill du arbeta med möbler och inredning för hemmiljö?I rollen som PRODUKTKOORDINATOR hos oss blir du en viktig medspelare. Du tillhör vårt Produktteam och avdelningen består av 5 medarbetare i funktioner som hanterar allt från idé - koncept - prototyp/modell - produktionsunderlag - monteringsanvisning till förpackning och lansering. Vi arbetar nära våra kunder och många projekt drivs såväl direkt mot kund som mot interna beställare.

Ditt fokus blir att organisera och kommunicera produktinformation och konstruktionslösningar till våra kunder. En stor del av arbetet innebär att skapa produktpresentationer med utgång från 3D-CAD underlag och genom renderingar med olika material och färgkombinationer ta fram beslutsunderlag för vårt sortiment. En annan viktig del är att bygga virtuella butiksutställningar med våra produkter som kan presenteras som butikslösning för våra kunder samt även förslag på layouter för större mässmontrar.

Du arbetar med vår produktkommunikation / monteringsanvisningar och produktblad, där du med hjälp av konstruktion och egen insats skapar och tar fram underlag till våra produkter i samband med nyutveckling, detta i nära samarbete med marknadsavdelning och produktion. Dokumentation av tekniska data kring våra produkter är en naturlig del som behövs i vår produktkommunikation och det kan handla om tester, prover, teknisk dokumentation osv.

Du för en tät dialog med vår Produktchef som stödjer dig i olika frågor efter behov och din input är också relevant när det gäller produktframtagning och färgval. Du planerar och genomför våra mässor där din insats med layout och uppbyggnad av monter blir viktiga inslag.

Vi erbjuder dig en spännande roll med många olika kreativa arbetsuppgifter i ett team med lång erfarenhet inom branschen!

Vem är du?

Har du yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom 3D-CAD program med renderingsmiljö så är det en stor fördel. Vi jobbar idag i Solidworks med rendering i Photoworks. Vi ser gärna att du har en god teknisk förståelse och att du är en van användare i MS Office samt gärna Adobe CC. Intresse och känsla för inredning och design värderar vi högt. Även administrativ förmåga, noggrannhet och att du är en lagspelare är viktiga faktorer för att lyckas i rollen.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Tenzo AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se.Djupintervjuer genomförs direkt av Tenzo.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tenzo grundades 1934 och är ett privatägt företag inom möbelbranschen med huvudkontor i Smålandsstenar. Våra kunder finns på en bred internationell marknad, bl.a. flera stora butikskedjor runt om i Europa. Vi arbetar ”från ax till limpa” med egen produktutveckling, produktion samt marknad och försäljningsorganisation. Tenzo ingår i den privatägda koncernen Gunnar Johansson Gruppen. Läs mer: www.tenzo.se