Bli franchisetagare i nytt butikskoncept i anslutning till Shell Gislaved

Bli franchisetagare i nytt butikskoncept i anslutning till Shell Gislaved

Bli franchisetagare där du får driva ett nytt butikskoncept i anslutning till ett av nordens starkaste varumärken.

Var med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg! Vi ska erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning med mat av hög kvalitet och dryck i fokus såväl som service där tex biltvätt är en viktig del. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sveriges nya destinationsmål uppmanar vi dig att läsa vidare!

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra Shellstationer har drygt 100 butiker som är placerade i nära anslutning. Hösten 2018 påbörjades arbetet för St1 att åter driva butiksverksamheten där kunderna ska handla allt från mat, kaffe, konfektyr, dryck med mera förutom att förstås också tanka och tvätta bilen. Och det är till butiken i Gislaved som vi nu söker en ny franchisetagare som vill och kan driva en bekvämlighetsbutik med framtidsfokus under ett helt nytt koncept och varumärke.

Vi söker dig som vill vara med och driva vår destinationsplats i Gislaved, dit människor beger sig på sin resa för att vårt attraktiva koncept är destinationen. Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen genom kundmötet och maten som ni bereder som ska inspirera människorna på väg att stanna till. Som franchisetagare får du en avgörande roll i att säkra kundlöftet och lönsamhet i vårt framtida Convenience Retail-erbjudande, där du utvecklar och driver din lokala verksamhet i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av
  • Försäljning
  • Rekrytering och utveckling av medarbetare
  • Personalansvar och personalledning
  • Rapportering, resultat- och finansiell uppföljning
  • Efterlevnad och uppföljning av koncept
  • Att arbeta noggrant och strukturerat
Det är en fördel om du har drivit egen verksamhet tidigare och du är väl förtrogen med dagens teknik, olika affärssystem och digitala lösningar.

Vad kan du förvänta dig?

Du kommer att få
  • Driva försäljning på din station (destinationsplats)
  • Bygga och utveckla team
  • Överträffa kunders förväntningar
  • Jobba i en spännande miljö i utveckling med starka varumärken
Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet. Du är duktig på att prioritera, är noggrann och har ett starkt driv. Du sätter kunden framför allt samtidigt som du är en förebild för dina medarbetare, som du coachar och motiverar.

Kontakt Infinity HR är St1s rekryteringspartner. För frågor angående rollen som franchisetagare eller rekryteringsprocessen i sig, vänligen kontakta Anton Fredriksson, Tel 070-3115159, Mail anton.fredriksson@infinityhr.se eller Mårten Näsvall, Tel 070-3700145, Mail marten.nasvall@infinityhr.se
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Franchise
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra Shellstationer har drygt 100 butiker som är placerade i nära anslutning.