Förbättringsledare / CI Engineer

Förbättringsledare / CI Engineer

Signode i Burseryd har fortsatta framgångar på marknaden vilket ökar fokus på utveckling av produktionsverksamhet och produktionsprocesser. I och med detta förstärker vi nu vår organisation med en helt nyinrättad tjänst i form av en Förbättringsledare/CI Engineer. Vi söker dig som brinner för ständiga förbättringar och vill vara motorn i vårt förbättringsarbete.

Tjänsten som Förbättringsledare/CI Engineer är en nyckelroll i företaget där du får stora möjligheter att påverka både din egen, och verksamhetens utveckling.

Arbetsuppgifterna är varierande och med stor bredd. Du rapporterar till företagets Platschef och ingår i den operativa ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och driva ständiga förbättringar i produktionsverksamheten
  • Stötta och utbilda produktionen i förbättringsarbetet
  • Ta fram underlag för investeringar, teknikutveckling och automatisering
  • Införa standardiserade arbetssätt
  • Delta i Signodes internationella nätverk för förbättringsarbete
Kvalifikationer:

Vi vill att du har lämpliga teoretiska kunskaper och några års erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom tillverkningsindustrin. Vi förutsätter att du har en "verktygslåda" med förbättringsverktyg som du kan implementera i verksamheten. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är extra viktiga för att lyckas i tjänsten. Du drivs av utveckling och är skicklig på att omsätta utvecklingsmöjligheter i konkreta aktiviteter.

För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera och samarbeta med hela organisationen, samt skapa engagemang och förståelse hos medarbetarna.

Vill du jobba i ett företag med engagerade medarbetare där man har roligt ihop, så är detta tjänsten du skall söka!

I denna rekrytering samarbetar Signode med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 070-271 69 77.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, flextid.

Placeringsort: Burseryd

Välkommen med din ansökan senast 27 nov.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Signode är ett av världens ledande företag inom material och utrustning för förpackning, och ägs av CROWN Holding, med huvudkontor i USA. Signode sysselsätter 7 000 medarbetare globalt, och omsätter drygt 2 Miljarder USD.

www. signode.com

På produktionsenheten i Burseryd tillverkar man bandstålsprodukter som säljs via egen försäljningsorganisation inom produktområdena varmförzinkade, lackade och blåanlöpta band. Användningsområden är emballageband, kabelband, vintunneband och industriband. Enheten i Burseryd har 112 medarbetare.