Verktygsmakare

Verktygsmakare

Om företaget
Formsprutningsgruppen Rosti AS förvärvades 2010 av Rosti GP AB:s svenska ägare Nordstjernan. Tillsammans har vi ett team på 3500 anställda på 12 fabriker i Europa, Asien och Nordamerika. Verksamheten i Gislaved har bedrivits sedan 1966 och är idag en av de största leverantörerna i Europa av förpackningar till livsmedelsindustrin. Verksamheten i Gislaved har ca 90 anställda. Läs mer om företaget på: https://www.rosti.com/location/rosti-sweden/

Dina arbetsuppgifter
Som verktygsmakare på underhållsavdelningen kommer du att se till att maskintillgängligheten är bra och effektiv och att underhåll på verktyg och utrustning planeras och genomförs. Du är delaktig i verktygsförändringar och att dokumentation och uppdateringar genomförs. Du är delaktig i förbättringsarbetet på avdelningen gällande förebyggande underhåll och reparationer. Du kommer att ingå i ett underhållsteam med olika specialistområden som automation, formverktyg, formsprutor och fastighet.

Din profil
Du som söker den här tjänsten bör ha arbetat med formverktyg i ett antal år. Kanske har du en verktygsmakarutbildning i grunden eller någon annan teknisk utbildning. Du gillar teknisk problemlösning och att utveckla och förbättra produktionen. Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande och har en stark känsla för service. Du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans i team. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav liksom körkort.

I denna rekrytering samarbetar vi med K-Bemanning. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta Mattias Sundler på 070-8227501.
Mer info
Kontaktperson Mattias Sundler
Telefon 070-8227501
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.k-bemanning.se/lediga-tjanster/verktygsmakare-till-underhallsavdelning/
Sista ansökningsdag 26 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.