Reelab ab - sälj- och marknadskoordinator

Reelab ab - sälj- och marknadskoordinator

Som sälj- och marknadskoordinator på Reelab kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team på fem personer. Rollen är ny hos oss och du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter i både marknads- och försäljningsarbetet. En viktig uppgift blir att stärka vår digitala närvaro genom att ansvara för bolagets marknadsföring på hemsida, sociala medier osv. Du får även ett samordnande ansvar för kund- och marknadsaktiviteter samt ansvar för marknadsmaterial till ex. säljevenemang och mässor. I rollen ingår också att arbeta med den dagliga kund och leverantörskontakten, ta emot förfrågningar och arbeta med övriga kundsupportsrelaterade uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Upprätta förkalkyl och prissätta enligt företagets direktiv
  • Offerera och bevaka offert
  • Framtagning av marknadsmaterial
  • Marknadsundersökningar
  • Administrera digital media som hemsida, sociala medier mm
  • Hantera/bevaka beställning och leverans kring produkt
  • Se till att kunderna är uppdaterade om leveranser och tillgängliga produkter
Vi erbjuder dig en rolig och varierande tjänst på ett mycket trevligt bolag med en härlig företagskultur. Du sitter tillsammans med övriga teamet i Axjo koncernen i våra lokaler i Gislaved, som snart får ett nytt utseende genom ny design och utbyggnad. För rätt person finns möjligheter att kunna växa med bolaget!

Vem är du?


Vi söker dig som har några årserfarenhet av liknande arbete, ser gärna att du har kunskap i InDesign och Photoshop. Har du även erfarenhet från plastindustrin är det en fördel. Du pratar och skriver flytande på svenska och engelska, har du dessutom andra språkkunskaper är det meriterande.

Utöver din bakgrund och kompetens värdesätter vi din personlighet. Vi söker en kreativ och engagerad lagspelare med känsla för god kvalitet, som gillar att ta ansvar. Du uppskattar en vardag med variation. Din flexibilitet och förmåga att kommunicera med andra blir nyckelfaktorer. Du har en positiv inställning som får dig att se möjligheter och förbättringar, Reelab drivs av att ständigt utvecklas.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar REELAB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast 21 november. Djupintervjuer kommer genomföras direkt av Reelab.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Reelab AB är ett starkt växande företag inom försäljning av återvunnen plastråvara. Genom kunskap om trender och specifikationer av plastavfallet i vårt samhälle kan vi skapa och erbjuda specifika, kvalitativa och helt återvunna material, anpassade för plastindustrins produkt och process. Att tillhöra Axjo Group i Gislaved tillför symbiosa fördelar inom plast och för vår organisation.