Plamako söker tekniker

Plamako söker tekniker

Plamako levererar formsprutningsmaskiner, kringutrustning och robotbaserad automation med totalåtagande till plastindustrin. Företaget är verksamt i Sverige och även i Danmark & Norge. Vi är ett engagerat team som arbetar med marknadsledande varumärken och intressanta kundprojekt.
Våra kunder expanderar och vi med dem, därför söker vi nu en tekniker med erfarenhet från plastbranschen.
Läs mer om oss på www.plamako.se

Vill du arbeta tillsammans med Sveriges starkaste serviceteam inom plastbranschen? Är du en person som ser möjligheter och lösningar? Har du mångårig erfarenhet från formsprutningsindustrin och kan maskiner och utrustning samt processteknik?

Som maskinspecialist och servicetekniker på Plamako får du en central roll i ett familjärt bolag med högt i tak och snabba beslutsvägar, hos oss är alla lika viktiga. Du ingår i ett kompetent och starkt team där du driver och påverkar arbetet i gruppen. Vårt mål är att ständigt ge kunden bästa service och teknisk support och via tät kontakt med våra leverantörer och kunder är du engagerad i hela kedjan från leverans, installation, service och uppföljning samt utbildning.

Vem är du? Vi söker dig med el/teknisk bakgrund och formsprutningskunskap som vill ta nästa steg i karriären.
Du bor i vårt närområde och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Ditt arbetssätt är strukturerat och målmedvetet. Du är serviceminded med stort kundfokus som ser möjligheter istället för problem. Vi tror att du är en person med rätt pondus som trivs i rollen att uppmuntra och stötta dina kollegor, du är prestigelös och kan rycka in där det behövs.

Maila en kortfattad information om dig själv till: christer@plamako.se så hör vi av oss för ett personligt möte.
Mer info
Email Mejla Plamako i Anderstorp AB
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.plamako.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (31 dagar kvar)