Administrationsansvarig till Puls

Administrationsansvarig till Puls

Vi söker nu en hungrig Administrationsansvarig till Puls med placering på vårt kontor i Anderstorp. Tillsammans på våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby är vi ett härligt gäng som gillar fart, vi har nära till skratt och trivs med det vi gör. Vill du bli navet i hela organisationen, ett bolag som växer så att det knakar, där du genom ditt arbete flätar samman administration, ekonomi, sälj och dessutom får våra rutiner att gå på räls? Då är tjänsten som Administrationsansvarig på Puls rätt för dig!

Arbetsuppgifter

Som Administrationsansvarig kommer du huvudsakligen arbeta operativt med administrativa uppgifter som lön- och personaladministration, avtalsregistrering, kopplingar i affärssystem, löpande fakturering samt delvis ekonomiadministration.
Du har ett intresse för system och dess samverkan, brinner för att effektivisera rutiner och processer. Som ansvarig för administrationen kommer du ha stort inflytande på utvecklingen av ditt arbete och din roll ingår även i företagets ledningsgrupp.

Din profil

Du är noggrann, har en utpräglad känsla för detaljer och ställer höga krav på dig själv. Struktur är för dig A & O då du oftast har stenkoll på dina arbetsuppgifter. Du har du erfarenhet av administration och behärskar officepaketet. Självständighet är en viktig förmåga då detta är en ansvarsroll utan fyrkantiga direktiv. När du upptäcker något som kan effektiviseras eller förbättras gör ditt initiativtagande att bollen omedelbart sätts i rullning och du knyter själv till dig de resurser som behövs. Din samarbetsförmåga och laganda gör att du är prestigelös i ditt arbete och prioriterar att saker blir gjorda framför vem som gör dom.

Framgångsfaktorer
  • Noggrann
  • Självständig
  • Initiativtagande
  • Prestigelös
Omfattning

Deltid/heltid eller efter överenskommelse.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2020-03-15

Välkommen att skicka in din ansökan på www.pulsbemanning.se eller ring 0371-17633 för mer information.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Puls Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar i huvudsak med arbetskraft till den tillverkande industrin. Vi vet att människorna är den viktigaste tillgången ett företag har. Att varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper och att alla växer ännu mer om de matchas med rätt arbetsplats och organisation.

Puls kunder finns i hela GGVV-regionen och i Ljungbyområdet och får service från våra kontor i Anderstorp och Värnamo samt Ljungby. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. "Rätt från start" är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal.