Oetiker sweden ab - sales administrator

Oetiker sweden ab - sales administrator

Oetiker Sweden befinner sig i en expansiv fas med stark utveckling inom den tunga fordonsindustrin med nationella och internationella kunder. I vår anläggning i Anderstorp utvecklar vi produkter för avgas- och tankinstallationer, lösningar som sedan implementeras vid tillverkningsenheter över hela världen.

Vi söker nu en SALES ADMINISTRATOR och du kommer att tillhöra vårt Sales Administration Team på 3 personer. Du får en central roll i vår försäljningsorganisation med ansvar för att samordna kontakterna både internt och externt. Din arbetsuppgift blir att stötta försäljningsteamet genom hela affärsprocessen, hantera och ta emot kundförfrågningar, koordinera och fördela arbetet/projektet internt fram till färdigt offert underlag. Under projektets gång deltar du i interna möten, håller samman och uppdaterar projektet mellan de olika avdelningarna. Du sitter i våra härliga lokaler i Anderstorp och rapporterar direkt till Sales Administration Supervisor.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst på en mycket trevlig arbetsplats med delaktighet och möjligheter att utvecklas i en trygg och inspirerande miljö. Möjligheten finns till internationella kontakter inom Oetiker gruppen.

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand har arbetat i en liknande roll och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet från kontakter/kravbilden kopplat mot fordonsindustrin. Du trivs i en roll med bredd och variation. Då du kommer att ha ett nära samarbete med flera personer är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och är bra på att skapa goda relationer både internt och externt. Ditt administrativa arbetssätt är strukturerat och du är van att prioritera dina arbetsuppgifter.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare i Office-paketet samt har erfarenhet av affärssystem.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Oetiker Sweden AB med Finnveden Säljkraft. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten så hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Sanna Thituson, 073-425 51 11. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.se senast den 1 maj. Intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oetiker Sweden AB är en internationell utvecklingspartner och leverantör till fordonsindustrin med ca 60 medarbetare. Våra produktområden innefattar artiklar främst för motor- och avgasapplikationer. Kunderna finns i huvudsak på den kommersiella fordonssidan och i dess underleverantörsled, exportandelen är ca 70%. Oetiker Sweden AB ingår i Oetiker Group som är ett schweiziskt familjeföretag med 2000 (1 800) anställda globalt. Läs gärna mer på www.oetiker.com.