Saneringstekniker till Ocab i Anderstorp

Saneringstekniker till Ocab i Anderstorp

Ocab i Jönköping och Skaraborgs län söker nu två saneringstekniker som vill bli en del av vårt team i Anderstorp. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete där du får arbeta brett med värderäddande insatser.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar främst att i samråd med ansvarig arbetsledare utföra sanering i fastigheter och av lösöre, vilket till exempel innebär städning, byggstädning, sanering efter brand- och fuktskador samt övrigt förekommande saneringstjänster. Arbete på jourtid kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Är lösningsorienterad
  • Är ansvarstagande och ordningsam
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
  • Har B-körkort (krav)
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du behöver vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot kund. Du är även affärsmässig och ser möjligheter i varje uppdrag. Tidigare erfarenhet från sanering, rivning eller liknande verksamhet är meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person som saknar tidigare erfarenhet.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Mårtensson via e-post: ulf.martensson@ocab.se eller per telefon 070-89 38 226.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2021-05-14, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.