CAD-ritare/ Projektledare

CAD-ritare/ Projektledare

NAP Byggsystem är i en expansiv fas och söker en CAD-ritare/ projektledare till vårt kontor i Smålandsstenar.

Letar du efter nya utmaningar kan vi erbjuda en stimulerade tjänst som CAD-ritare/ projektledare med stationering i Smålandsstenar. I ditt arbete kommer du ingå i en liten och expansiv organisation med högt tempo. Du kommer vara delaktig i att vi lyckats med våra projekt från konstruktion, planering, inköp till genomförandet av våra byggprojekt. Du har mycket kundkontakter, samtidigt en tät kontakt med vår produktion och underentreprenörer. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och stort utrymme för eget ansvar.
Din profil
Vi tänker oss att du har kunskaper i att rita i CAD. Du kan till exempel ha fått denna kompetens genom dokumenterat tidigare arbete eller utbildning. Vi använder IronCad och Monitor
Du trivs bäst om du får ta stort ansvar och drivs av att nå uppsatta mål. Du är självgående och jordnära.
Du gillar ett högt tryck och att hålla många bollar i luften.
Du har lätt för att ta och förstå människor. Genom ditt sätt att vara får du respekt från kunder, anställda och samarbetspartners.
B-körkort
Mer info
Telefon 0705546625
Email Mejla Nordisk Alu Profil Byggsystem AB
Område Gislaved
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.napbyggsystem.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NAP Byggsystem utvecklar och säljer balkongräcken och inglasningar till flerbostadshus, kunder är bygg och fastighetsbolag, företaget ingår i NAP gruppen.
NAP (Nordisk Alu Profil) gruppen omsätter ca 120 miljoner SEK och är uppdelat i 3 affärsenheter.
NAP- Utvecklar, designar och säljer extruderade aluminiumprofiler och komponenter, tillverkade i norra Europas modernaste pressverk, Purso OY. Vi finns med försäljnings och huvudkontor i Halmstad.
NAP Byggsystem- Egenutvecklat balkongräckessystem och inglasning för flerbostadshus med säte i Smålandsstenar.
NAP Produktion- Specialiserad på kapning av aluminiumprofiler men även bearbetning, lagerhållning, montering osv. Den toppmoderna fabriken har en produktionsyta på ca 3000 m2 och är belägen i Markaryd.