Industriarbetare till Skeppshult

Industriarbetare till Skeppshult

Vi söker dig som är intresserad av maskiner och gillar att arbeta fysiskt. Som Industriarbetare är du en viktig spelare i ett starkt lag på Naijbetong i Skeppshult.

Om vår kund

På NaijBetong producerar vi prefabricerade betongelement till bl.a. lägenheter, industribyggnader, ställverk, VA byggnader. Vidare producerar vi plintar och socklar bjälklagsplattor och balkonger. Genom vår expertis och med ett nära samarbete med våra kunder bygger vi långsiktiga relationer och god kvalitét. Hos oss står kunden i centrum

Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 270 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 5 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik, NaijFast och Västsvensk Brunnsborrning.

Dina arbetsuppgifter

Som Industriarbetare har du bland annat ansvar för betongstationen. Du ser till att betongen blandas rätt, håller tidsplanen och levereras till rätt plats i fabriken. Maskinerna underhåller du löpande och du håller alltid ordning på stationen. Arbetat kan vara fysiskt krävande och samarbetet är viktigt. Här är lagandan påtaglig och man hjälps åt som team.
Tjänsten är på heltid, och arbetstiden är förlagd till dagtid. Viss övertid kan förekomma.
Placering är på fabriken i Skeppshult, belägen vid Nissastigen (riksväg 26), mellan Hyltebruk och Gislaved.

Det här ingår i jobbet på fabriken:
  • Tillverkning av betong utefter beställt recept
  • Leverans av betong till rätt plats i fabriken.
  • Sköta betongstationen, dvs hålla ordning och reda runt omkring
  • Hantera löpande underhåll, se till maskinerna är i toppskick
  • Provtagning, t.ex. luftprover och VCT-prover, för att säkra att betongen håller rätt kvalitet.
Din profil

Vi söker dig som är intresserad av maskiner och teknik. Du gillar att arbeta fysiskt med att sköta maskinerna och har gärna kunskap om underhåll och teknik. Har du erfarenhet av likande roll eller av enklare programmering för att säkerställas att rätt recept blandas, är det ett plus.
Svenska språket är ett krav. Det är viktigt att kunna läsa säkerhetsinstruktioner och ritningar samt kommunicera obehindrat i samarbetet med kollegorna.

Laganda, hjälpsamhet och omtänksamhet - är våra värderingar som genomsyrar verksamheten. Vi hoppas att du delar dem!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5:e juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Madeleine Neidert på madeleine@effektiv.se
Mer info
Kontaktperson Madeleine Neidert
Telefon 073 684 05 25
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.