Platschef till vår fabrik i Skeppshult

Platschef till vår fabrik i Skeppshult

Gillar du att driva saker i mål? Trivs du i en tempostark miljö där lagandan värdesätts?

NaijBetong erbjuder en spännande arbetsplats där viljan att förbättra och utveckla bolaget är stor. Genom erfarenhet och kompetens hjälper NaijBetong sina kunder att få det de önskar. För att kunna fortsätta utveckla bolaget behöver vi nu en Platschef. Du blir en nyckelperson i NaijBetong och även i NaijFöretagen då du kommer ingå i Ledningsgruppen.
I dina arbetsuppgifter driver du försäljning och projektledning för bolaget och säkerställer ut- och slutförande. Du utvecklar bolaget för att säkerställa konkurrenskraftig produktion samt ordning och reda i verksamheten. I tjänsten ingår personal- och arbetsmiljöansvar för fabriken.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att driva en verksamhet. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt och en affärsmässig förståelse. Du är driven och praktiskt lagd och är intresserad av den operativa verksamheten. Du har god kommunikativ förmåga och gillar att jobba med personal.

Du kan läsa mer om företaget på vår hemsida naijbetong.se

Skicka in din ansökan via mail. Urval kommer ske löpande
Mer info
Kontaktperson Britt Stenberg
Telefon 070-3454618
Email Mejla Britt Stenberg
Område Gislaved
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://naijbetong.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NaijFöretagen är ett privatägt företag som omsätter ca 200 miljoner. Koncernen med huvudkontor i Smålandsstenar har 85 anställda. Vi består av 4 bolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och NaijFast. NaijBetong omsätter ca 45 miljoner.