Taktisk inköpare - mattssons

Taktisk inköpare - mattssons

Tilltalas du av ord somförnyelse, förändring och utveckling?- Bra!

Vi är i tillväxt och behöver bli fler.

Vill du jobba taktiskt med inköp och få en viktigt position inom organisationen?

Nu förstärker vi vår inköpsavdelning och söker dig som vill bli en betydande roll i vår fortsatta utveckling och lagbygge.
Rollen:

Du får en central plats hos oss och denna roll fokuserar mot det vi kallar för taktisk inköp. Rollen innehåller både operativa och strategiska inslag. Rollen innebär att du bedömer leverantörer, skickar förfrågningar genomför förhandlingar och lägger köporder. Du blir en del i ett inköpsteam och du rapporterar till inköpschefen. Internt har du ett nära samarbete med olika avdelningar, framförallt inom kvalitet, försäljning och produktion. Ditt fokus blir att genom effektivt, tydligt och respektfullt tillvägagångssätt utveckla och söka nya leverantörer. Resor till våra leverantörer ingår i tjänsten.

Dina prioriterade arbetsuppgifter:
  • Prisförhandlingar och leverantörsavtal
  • Dagliga långsiktiga köp
  • Leveransbevakning
  • Marknadsbevakning
Proaktiva idéer och förslag på effektiva rutiner kring inköpsprocessen är alltid välkomna. Vi kommer se till att du får en bred introduktion och fördjupande kunskaper via en utbildningsplan.


VEM ÄR DU?


Vi söker dig som har erfarenhet från en inköpsroll med strategiska moment samt är väl insatt och trygg i en förhandlingsprocess. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund med god förståelse för tillverkning, kvalitet och dokumentation. Du är analytiskt lagd samtidigt som det är naturligt för dig att se samband, trender och dra slutsatser både ur ett helhets- och detaljperspektiv. Eftersom du verkar i en internationell miljö är svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Det är meriterande om du även behärskar det tyska språket. Du har god IT-vana och goda kunskaper i Excel. Framgångsrika och långvariga relationer med våra leverantörer är viktigt för oss, därför värderar vi din förmåga att skapa goda relationer mycket högt!

VARFÖR MATTSSONS?

Mattssons är under ständig utveckling och vi behöver nu bli fler.
Vi på Mattssons tror på tydliga mål och en generös personalpolitik där kunskapsutveckling bland annat belönas med bonusar och bra pension.
Vi vill ha en god gemenskap på kontoret och därför äter vi frukost ihop varje dag.
Hos oss är det korta beslutsvägar där du får möjlighet att vara involverad och utvecklas.
Sedan 1947 har Mattssons gjort sig kända för sin stora marknads- och produktkunskap och ledande logistiklösningar. Som ett av de största privatägda företagen i branschen, med de korta beslutsvägar som detta innebär, kommer Mattssons också i fortsättningen erbjuda sina kunder en svårslagen flexibilitet.

Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp AB med FSK-Group. Ansvarig rekryterare är Alfred Segerfridh, 070-91 67 616. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av fästelement med över 180 000 artiklar. Utöver vårt standardsortiment tillhandahåller vi även kundspecifika detaljer. Vi har verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Genom dotterbolaget Wulkan erbjuds egen tillverkning direkt från fabriken i Anderstorp. Totalt är vi 120 anställda och omsätter 250 Mkr. Läs gärna mer på www.mattssons.com.