Säljare - mattssons

Säljare - mattssons

Tilltalas du av ord somförnyelse, förändring och utveckling?- Bra!

Vi är i tillväxt och behöver bli fler.

Har du teknisk kompetens och vill jobba med sälj?

Bli vår nya säljare!

Vi på Mattssons stärker nu vår säljavdelning! Som säljare hos oss blir du en viktig medarbetare i vårt säljteam där vi tillsammans arbetar målinriktat med affärsmässigt fokus. Du ansvarar för dina affärer i allt från kundbesök, offertarbete, framtagning av prover till förhandling och avslut. Till din hjälp har du support av innesälj/kundtjänst där ni tillsammans skapar förutsättningarna för att lyckas.

Du utgår från kontoret i Anderstorp, men det finns möjlighet att arbeta delvis hemifrån.
Du kommer bli en viktig medarbetare i vårt säljteam av regionsäljare där du tilldelas ett distrikt med befintliga kunder där även nykundsbearbetning blir en stor del av din vardag.
Rapportering sker till Marknad- och Försäljningschef. I din introduktion kommer du att följa en utbildningsplan som anpassas efter ditt behov. Tjänsten innebär regelbundna resor.

Vem är du?

Vi söker dig som har tekniskt kompetens och vill jobba med försäljning. Du är en lagspelare som är tävlings- och resultatinriktad som drivs av att bygga relationer och affärsmöjligheter.
Du är självgående och har en vilja att utvecklas. Du har förmågan att planera din egen tid och tar ett eget ansvar.
För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta i en lösningsorienterad och engagerande miljö. Vårt affärssätt har digitaliserats, därför behöver du vara duktig och effektiv vid datorn. Du kommunicerar på både svenska och engelska.

Varför Mattssons?

Mattssons är under ständig utveckling och vi behöver nu bli fler.
Vi på Mattssons tror på tydliga mål och en generös personalpolitik där kunskapsutveckling bland annat belönas med bonusar och bra pension.
Vi vill ha en god gemenskap på kontoret och därför äter vi frukost ihop varje dag.
Hos oss är det korta beslutsvägar där du får möjlighet att vara involverad och utvecklas.
Sedan 1947 har Mattssons gjort sig kända för sin stora marknads- och produktkunskap och ledande logistiklösningar. Som ett av de största privatägda företagen i branschen, med de korta beslutsvägar som detta innebär, kommer Mattssons också i fortsättningen erbjuda sina kunder en svårslagen flexbilitet.

Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp AB med FSK-Group . Ansvarig rekryterare är Alfred Segerfridh, 070-91 67 616. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av fästelement med över 180 000 artiklar. Utöver vårt standardsortiment tillhandahåller vi även kundspecifika detaljer. Vi har verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Genom dotterbolaget Wulkan erbjuds egen tillverkning direkt från fabriken i Anderstorp. Totalt är vi 120 anställda och omsätter 250 Mkr. Läs gärna mer på www.mattssons.com.